- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблем!
Всъщност в BB-team четох,че 4-5 кила за месец е здравословния и правилния вариант ! А и май наистина е така,като четох преди нек'ви за 10 дни по 6 кила свалят със глад и не знам още как![]()
Не,много е 4-5 кила за 1 месец,ако е 1 до 2 кила е добре , сега ако иска някви резултати,за лятото да прилича на някъв батка с 8 плочки и 20 см увиснала ръка е друг въпрос! Но все пак 90+ % от тези като чуят за диети или хранителни режими знаят за чайове лимони,луд хранителен режим,няма що![]()
Az za 4 meseca gore dolu svalih predi godini mmm chqkai da si spomnq...
Bqh kum 75 kg i stanag kum 64 . Dori bqha 3 meseca . :P
loveca777, всяко следващо твое мнение на латиница ще бъде изтривано. Научи се, че кирилицата е задължителна.
Audio ergo sum
Първо да кажа, че и аз съм поддръжник на "кардио + тренировка за мускулите + хран. режим" за отслабване и стягане. Все пак, за оформяне на дадена област съществува една идея за тренировки, която се нарича "точкова редукция". Ето материял по темата от bbteam:
http://www.bb-team.org/articles/1117...#axzz1JI7mRrNT
На твое място бих тренирал по такъв начин, само ако подкожните ми мазнини са разпределени неравномерно и не получавам резултатите чрез стандартния подход. (То май излезе, че никога не бих тренирал така :Р)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.