.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Проблем!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Всъщност в BB-team четох,че 4-5 кила за месец е здравословния и правилния вариант ! А и май наистина е така,като четох преди нек'ви за 10 дни по 6 кила свалят със глад и не знам още как

Мега фен
    Не,много е 4-5 кила за 1 месец,ако е 1 до 2 кила е добре , сега ако иска някви резултати,за лятото да прилича на някъв батка с 8 плочки и 20 см увиснала ръка е друг въпрос! Но все пак 90+ % от тези като чуят за диети или хранителни режими знаят за чайове лимони,луд хранителен режим,няма що

Banned Мега фен
    Az za 4 meseca gore dolu svalih predi godini mmm chqkai da si spomnq...

Bqh kum 75 kg i stanag kum 64 . Dori bqha 3 meseca . :P

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Еми при всеки е различно

loveca777, всяко следващо твое мнение на латиница ще бъде изтривано. Научи се, че кирилицата е задължителна.
    Audio ergo sum

Повече от фен Аватара на dem0to
    Град
    Internet
    От всичко което ми казахте разбрах само че трябва да тичам и да се тъпча с готвено от майками.

Always remember that you are special and there's always somebody who likes you

Мега фен Аватара на Chacho
    Първо да кажа, че и аз съм поддръжник на "кардио + тренировка за мускулите + хран. режим" за отслабване и стягане. Все пак, за оформяне на дадена област съществува една идея за тренировки, която се нарича "точкова редукция". Ето материял по темата от bbteam:

http://www.bb-team.org/articles/1117...#axzz1JI7mRrNT

На твое място бих тренирал по такъв начин, само ако подкожните ми мазнини са разпределени неравномерно и не получавам резултатите чрез стандартния подход. (То май излезе, че никога не бих тренирал така :Р)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си