- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕЗНАМ И АЗ ...
Моля ви за съвет и без обиди моля
Проблема е следния. Мисля,че се влюбвам в едно момче. С момчето се познаваме много отдавна, към него изпитвах приятелски чувства, но преди няколко седмици ми каза,че ме харесва и ми предложи, но аз отказах. Вече мина доста време и сега осъзнавам,че имам някакви чувства,които надделяват. За да ме дразни почна да се занимава с моите приятелки. Но сега съм объркана и мисля да му кажа,че имам чувства към него. Но не искам да изгубваме приятелството си.
Да рискувам ли ?![]()
Рискувай , а ако нищо не се получи той ако е истински приятел няма да развалите взаимоотношенията , който сте имали досега !
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Рискувай , а ако нищо не се получи той ако е истински приятел няма да развалите взаимоотношенията , който сте имали досега !
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
Първоначално написано от kris4eto15
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Действай.. Няма какво да губиш.. Но наистина виж да му го кажеш в правилния момент,че има вероятност ,за да ти го върне,да ти каже,че не иска да сте заедно..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тези чувства може да изчезнат даже да сте заедно,помисли си добре,преди това
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
НЕ!
Защо? Защото е правилно!
Защо другите казват друго? Щото са глупави и грешат!
НЕ ГРЕШИ!
...
Давай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами аз лично съм за риска, но бъди сигурна дали имаш чувства към него, а ако не потръгне винаги може да се разделите, но приятелството ви или ще се засили или ще се развали![]()
.................
Отрицателната частица "не" се пише отделно от глагола "знам".
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Благоря ви ,за Вниманието !![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Определено си струва риска![]()
Определено си струва риска![]()