- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета какво ще си помислите .......?
Ккаво ще си помислите за момиче което е на 15 и не се е целувала никога и никога не е имало гадже .. ще я сметнете ли за смотана и задръстена
или е супер затворена в себе си или просто чака перфектния момент и човек.....иначе сьм момиче
Не съм момче, но не мисля, че в този случай момичето е задръстено. Познавам не едно или две момичета, които не са имали гадже до сега. За теб ли става дума? Мислиш, че си задръстена ли? За всеки идва подходящият момент.. не се вманиачавай в тези неща - сама си тровиш живота![]()
Защо пък да е задръстена !? По вашата логика да се целуваме със всеки срещнат!
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Познавам хора на по 20 , които не са се целували и не са имали гаджета. Не го считам за задръстеност.
не няма да те сметнем за задръстена...споко![]()
както споменаха по-горе,вероятно чакаш подходящото момче.Аз пък съм на 14 и от 3-4 години съм самичък и ми е гадно за това,че съм самичък,пък не мога да си представя как е при теблично аз няма как да те помисля зя задръстена или тъпа...просто ще е нелепо
![]()
аз съм такъв какъвто съм :P
Да.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ти си клише !Първоначално написано от fenastz
![]()
Първоначално написано от beautifullslayer
![]()
Защо ?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Защо пък като няма гадже на 14-15 години да е задръстена ! Тя изживява своето детство ! Има време за гаджета ! Едно време са имали гаджета чак на 20 години , но днешното поколение се развива прекалено бързо и смята неща като за големите - нормално за тяхната възраст ! Например сексът ! .. + Това е смешно да видиш 12-13 годишно момиченце да се ''мляска'' с някакъв с 3-4 години по-голям от нея ! ЕТО ТОВА СА ЗАДРЪСТЕНЯЦИ ! Пропаднали хора !Първоначално написано от fenastz
Не, предполагам ще си помисля, че още не е срещнала човека.
█║▌│█│║▌║││█║║█
PEOPLE=SHIT
█║▌│█│║▌║││█║║█
742617000027
Ако я видя така свободна на 15 без да се е целувала без гадже не бих я помислил за задръстена. Обаче ако здраво я тресе тоя въпрос и си мисли че това и е проблема в момента бих я помислил за задръстена. Успокой се. Тва ти е коя 3-та тема ?Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
ваУ рокс
Grell
И кво те интересува мнението на другите ?!
Спокойнооооо.![]()
Имa време, не знaм зaщо всички бързaт...
Според мен нямa дa те помислят a смотaнa и зaдръстенa, сaмо зaрaди товa, че още не си срещнaлa подходящaтa половинкa.
А и до колкото знaм, момчетaтa обичaт дa сa първи зa едно момиче.![]()
I'm your sunshine ~~~
Това че въпросното момиче не се е целувало и не е имало приятел до 15 годишна възраст,не я прави автоматично смотана и задръстена.Може би посто завързва контакт по трудно.Всяко нещо си идва с времето!
Не трябва да ти пука какво мислят другите все пак това си е твой избор и е излишно да се притесняваш и за такива глупости. За да те успокоя ще ти кажа, че съм на 17 и никога не съм се целувала, но не ми дреме кой какво ще си помисли, така че напълно е излишно да се затормозяваш с този въпрос.
Момиче съм. Аз до 16-17 годишна бях като теб. И не се притеснявах.
Замисли се колко са еднакви повечето момичета (пък и момчета). Всеки бърза да порасне. На всеки му харесва различното. Ти си различна и има по-голяма вероятност да харесат теб, отколкото някоя "вървежна". Това, че си неопитна не е минус. Всеки е бил и се е научил.
Не го мисли.
да те еба в тъпото стереотипно лапе скапано..спри да пускаш олигофренски теми!Първоначално написано от bonbonenoizkushenie
Can It All Be So Simple ?
+ милион.Първоначално написано от BladeDancer
И никъде не е казано, че трябва да му споменаваш, нали?
За да го целунеш готино, не се иска магистърска степен, а просто малко усет.
Да би на момичето (демек на теб) тея неща да й ги пише на челото, че толкова те притесняват?
Welcome to the Jungle...
+1Първоначално написано от djipsito
Нищо лошо.
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев