- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм сбъркана или има и други като мен ?
На 15 съм.Житейския опит ми е минимален,но има хора около мен с доста повече и все пак връзките им завършват зле.Само аз ли си представям любовта като ужасно силно чувство,което много малко хора оценяват.Мисълта ми е - всеки 2ри среща някой,познава го от седмица обаче ходи и разправя на ляво и на дясно колко е влюбен.Просто се чудя дали някога ще намеря сродна душа.И нищо,че не съм кой знае колко голяма започвам да се замислям дали ще стане като в приказките(въпреки че реалния живот е доста далеч от тях).Въпроса ми е - питали ли сте дали ще намерите вашия човек или вече сте го намерили?
Ще го намериш много ясно . Аз моя вече го открих !![]()
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
Мойта мацка не съм я намерил .. Според мен няма такава. Но пък дано на вас ви се отвори късмета !!
ваУ рокс
Grell
Влюбването е първичното чувство.
Пеперудките в стомаха..
Треперенето на коленетe.
Любовта е да си готов на всичко за твоят човек.
Често хората бъркат двете понятия.
Влюбването е до време..
За обичта се изискват много жертви.
Може дадено нещо да не ти харесва,или дадени хорано задари човекът,който обичаш ще търпиш.
Много си млада.
Твоят човек ще дойде,когато най-малко го очакаваш.
Тогата е най-сладко.
Явно не ти е дошъл моментът още и не си съзнателно готова,за сериозна връзка.
Мисля, че всеки си е задавал въпросите, над коите ти в момента размишляваш. Аз самата също съм била много отчаяна, особено след раздяла с някое момче, защото винаги съм приемала нещата много емоционално. Но накрая намерих Моя човек и се успокоих. : ) Така че не губи надежда, всичко с времето си.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Страхотна тема!
Според мен да си влюбен и да намериш подходящият човек са де колкото различни толкова и еднакви неща.Когато бях по малка (преди 5 години да е било) си говорех с едно момче (което е 4 години по голямо от мен) - "Какво означава да си влюбен". Отговорът му беше доста итнересен -" Да си влюбен означаша всеки път когато видиш Човекът коремът ти да се стяга".След като се замислих осъзнах,че наистина любовта означава нещо подобно.Да изтръпваш когато видиш човека в когото си влюбен/а.Друг е въпроса дали той е човекът на живота ти.Според мен никога не може да се разбере кой е и кой не е. Това се разбира в края на дните.Ако до теб седи или си седял до послредния дъх на някого определено това е бил човека за теб.Всяко друго влюбване прехвласване и т.н. са преходни неща от които се учим и така по лесно можем да разберем кой "става" и кой не.Всеки си мечтае да среще половинката си.... но и това ще дойде и го пожелавам на абослютно всеки защото дори и най лошият човек заслужава любов топлина и ласки!
Обичайте се и не пестете любовта си!
тва с 'обичта' се гради.. не става от днес за утре. въпреки, че не вярвам съвсем в наличието на 'любов' като нещо по-специално.
REGGAE BOOM <3
Не си единствената.Чувствам се по почти същия начин. Но по-добре сама ,отколкото зле придружена ! И аз вече се съмнявам,че ще намеря някой за мен. Но прекрасните неща стават неочаквано и изведнъж. Така,че никога не губи надежда ^^
Death is easy,peaceful. Life is harder !!
Infect me with your love and fill me with your poison.
[quote="onesteptohell"]Не си единствената.Чувствам се по почти същия начин. Но по-добре сама ,отколкото зле придружена ! И аз вече се съмнявам,че ще намеря някой за мен. Но прекрасните неща стават неочаквано и изведнъж. Така,че никога не губи надежда ^^[/quote
На колко си години?
Моля те недей да ми казваш,че не навършила 20 си видяла всичко и смяташ,че не можеш да откриеш човек,с когото да се радвате на птичките и цветята (образно казано) По света има не знам си колко милиарди хора и смятам,че за всеки е отредено някой.Дали ще го познаем си е наш проблем!
зарежи приказките за сродните души и този род фантазии. днес е един, утре ще е друг, това е неизбежно.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз лично не мога да го разбера това чувство- любов, някак си много сложно ми се вижда, даже от известно време се чудя дали го има. Сигурно затова все още не съм срещнала човека към когото да изпитвам това толкова силно и странно чувство.
Чувството любов няма кво да го мислиш. Любовта е нож с 2 остриета. Както казах в една друга тема, хората идват и си отиват, остават ни опита и спомените.
Не живей в измислен прекрасен свят (като по филмите), като натрупаш опит ще разбереш, че принц на бял кон няма нужда да чакаш.
Колкото по-малко се мисли над нещата, толкова по-добре. Казвам го защото аз съм голяма мислителка и "обичам" да си блъскам главата.. и не ми помага кой знае колко, повече ме обърква.
+1Първоначално написано от BladeDancer
Бе и аз вярвах, сега се чудя дали да повярвам отново. Някое момиче ще трябва да ми опресни паметта![]()
хЪх...
не си единствена, макар и в последно време да е различно, все още много хора мислят като теб, включително и аз. но ти е малко рано да мислиш за голямата си истинска любов. има време за всичко, не се вглъбявай толкова. по-добре сега се забавлявай и греши, от колкото след да речем 10 години,когато може и деца да имаш/
Силната любов разтърсва до толкова света ти, че не за седмица, а за ден ще се влюбиш.
За мен няма такова нещо като сродна душа - просто човек, който да те кара да се чувстваш истински щастлив. И не смятам да се затормозявам в мисли дали ще го срещна, дали вече съм го срещнала... наслаждавам се на това, което ми се случва в момента и ми носи удоволствие.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.