.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Помощ !!!

Повече от фен

Помощ !!!

Здравейте Влюбена съм в тези гривни и колкото и клипчета в ю туб да гледам не мога да ги направя .. Някой има ли някаква по-лесна идея .. как да ми обясни ..
    http://img59.imageshack.us/i/images3...ssmx5fb1b.jpg/

и тези обици .. Някой знае ли как мога да ги направя .. от къде да купя това желязното .. ?? Копчетата ясно ..

http://img715.imageshack.us/i/images...pbb2b1uuf.jpg/

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    и аз искам такива гривни.. ще следя темата.

За тази с емблемката на Мерседес ли става въпрос или тези плетенките? (сори за тъпия въпрос ама.. ;д)

1.Ne e Mercedes a Peace
    2.Towa sa lasticii i edna fr gi ima ot lef4eto moje da si gi vzemete ako jiveete w stz ima edin magazin samo za towa!
    Katy Perry - E.t. ft. Kanye West... <3 ...I be so fa-a-ar up, we don’t give a f-f-f-f-ck

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Гривничките, точно такива сме правили по Трудово в 3-4 клас.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Повече от фен
    ЕЕ .. ии аз си спомняямм,че сме правили такива в 3-4 клас .. ама сега се сетих за тях .. Мнооогоо ми харесват .. но ии много трудно се правят .. за товаа ви попитахх дали някой от вас знае по-лесен начин .. и да го обясни .. относно знака,както казаха - МИР !
    .. Искамм ии такива обици ..

Супер фен Аватара на BrainDamage
    В повечето свестни магазини за мъниста има такива кукички за обеци.. предполагам, че и останалите елементи би намерила в такъв магазин. Успех.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Повече от фен Аватара на Greshka
    В магазин за мъниста ще намериш всичко, което ти трябва за обиците.Копченца предполагам си имаш.Тези малките халкички се разтварят леко, слагаш в дупката на копченцето и на верижката, после пак ги затваряш и готово. Кукички ако не намериш можеш да ги махнеш от други обици.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аууу като бях 1-2 клас се спуквах да си плета такива гривни Супер са елементарни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

значи, взимаш кончета (разноцветни). Връзваш ги на възел с единя край и ги защипваш с безопасна игла . После едно по едно връзваш всяко конче на възел(минаваш през всички и трябва първото да стане последно) .Горе долу това е надявам си да си ме разбрала бтв за да станат по големи ивичките от един цвят може да слагаш по 2 3 едноцветни кончета едно до друго.
    Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си