Здравейте драги съфорумници.И аз реших да излея проблема си,да получа критики съвети или просто спам постове.Случаят е следният:
Имам си приятел от малко повече от 3 месеца. Смея да твърда,че го обичам или по скоро обичах. ( доколкото може да бъде наречено така )
Почти всичко в началото беше перфектно като изключим ревността.Но естесшено всяко момиче обича да бъде изревнувано от време на време.Поне според мен така половинката показва колко много държи на теб и го е страх да те загуби.Тая ревност след това се превърна в някаква маниа за лична собственост(поне аз така я определях на шега).Продължавам да държа на човека до мен.Определено съм му споделила много неща и за един определен период той беше най-близкият за мен човек,но както казах от 2-3 седмици насам всичко е различно.Той се държи различно.Вече ги няма галените обръщения няма ги целувките прегръдките и дори погледите.Най-големият проблем е,че когато го питам дали всичко е наред той ми отговаря с думите:"Спокойно всичко ще се орпави.Знаеш,че сега имам проблеми."
Каквито и да са проблемите не смятам,че отношението ти към любим човек може да се промени толкова коренно.Какво смятате драги съфорумници?Мислите ли,че е редно аз да сложа края преди той да ми каже "Ми сории ама аз само те разигравах последните седмици" или да изчакам наистина малко време?
Благодаря за отделеното време и смятам,че наистина ще ми помогнете макар и малко