.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:

цени на разговор в роуминг / мтел

здравейте искам да попитам колко са цените за разговор в роуминг като ми се обаждат от Франция да речем и колко плащам аз на минута?

За 100% достоверност говори с оператор, дано попаднеш на някой мил и любезен.

Едит:
    Преди време беше 1.50 страната, която се обажда, но сега не знам как е...

Супер фен
    ние ходихме да питаме как стоят нещата с роуминг-а от САЩ с карта Loop ... по добре да не бяхме питали ... 6 лв/мин за изходящи и 1.8 лв/мин за входящи (за това не съм сигурен ... аз като чух 6 лв ... и шах с пешката ) то зависи и от плана със сигурност ... така че наистина най - добре отиваш и питаш

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За разговори по света по-хубаво от Skype и подобни VoIP системи няма. Роуминга е главосек.

Ако ще звъниш на *88 по-добре го направи вечер, защото през деня е много натоварено, а вечер вдигат много бързо.
    Според мен е най-добре да си активираш пакет за чужбина. Ето тук има инфо: http://www.mtel.bg/roaming/mtel_eurotalk/index.php
    цената на минутата е 53 стотинки и имаш включени 30 минути - входящи и изходящи.
    Скоро пътувах до UK и ползвах този план. Стигна ми

VoIP за мен е с кофти връзка. Не знам всеки има различни критерии за качество на връзката, мен не ме кефи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си