.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Молив на долния клепач

Момичета, как нансяте молива на долния клепач (не под окото, а вътре)? Аз колкото и да слагам, до час вече го няма . Моля ви, дайте идеи.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Как го нанасяме, ми както се нанася - подострената част на молива се докосва до мястото на което искаш да нанесеш молива.
    На мене пък ми държи по-дълго, ако молива ти не е хубав и с главата надолу да нанасяш същата работа. Купи си качествен молив.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен Аватара на silviau66
    Водоустойчив на Impala. Страшен е. В сравнение с другите моливи почти не се размазва.
    п.п. Видях, че питаш за начин как да го слагаш обаче нямам представа.. В смисъл такъв аз нямам проблем. Издържа ми по 4-5 часа горе долу и после вече почва леко да се размазва ама с една носна кърпичка и всичко е окей..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Водоустойчив на Impala. Страшен е. В сравнение с другите моливи почти не се размазва.
    п.п. Видях, че питаш за начин как да го слагаш обаче нямам представа.. В смисъл такъв аз нямам проблем. Издържа ми по 4-5 часа горе долу и после вече почва леко да се размазва ама с една носна кърпичка и всичко е окей..
    Използвала съм го,на мен ми се размазва,изобщо не съм доволна

Фен Аватара на Donnie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Filipova75
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Използвала съм го,на мен ми се размазва,изобщо не съм доволна
    Аз вече 2 години го ползвам, супер е. Обаче след това ми е малко трудно да го махна Иначе, не се размазва кой знае колко и стои дълго

Град
    Ада
    И аз използвам импала и съм доволна
    Greennight nirvana13 бебси SuckIt мъжо ми CR0W другия ми мъж

Много моливи съм използвала, но съм на най-доволна от професионалния на Avon. Използвала съм на Oriflame, но самия молив не беше удобен за подостряне, отгоре на молива имаше една тапа която влизаше в капачката и просто си представете какво ставаше с молива Наистина е много хубав молива, издържа дълго, не се размазва, но просто опаковката е неудобна.. Препоръчвам ти на Avon много добър и качествен молив

Повече от фен Аватара на Greshka
    Явно са ти насълзени очите и заради това не се задържа.Купи си друг, както казаха преди мен, най-добре водоустойчив.Пък за нанасянето аз лично леко докосвам молива до долната част на окото и слагам.Иначе съм виждала някои, които опъват кожата си под окото и така нанасят.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    професионлания на AVON ! Няма размазване и се нанася лесно
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    може ли снимка на професионалния?да не е този автоматичния,защото аз си го поръчах и се надявам да е добър.

писна ми да се размазват.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    за профисионален на Ейвън, го спрягат този, на който на едната страна има четчица - апликаторче за размацване, но за мен автоматичния е много добър. Слагам сутринта и вечерта до 11 няма мръдване! По принцип не слагам на водната линия, но и дори да сложа, ефекта е пак същия - на място. .. Просто съм с малки очи и когато се сложи отдолу още повече се смаляват. Но съм доволна именно от автоматичния молив на Ейвън - Blackest Black. Сега си взех и този новия от колекцията 24К злато, пак е много добър - с лек златист блясък. Доволна.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Аз съм имала този на импала ,сега имам някакъв на ейвън.Мога да кажа ,че този на импала 100 пъти повече ми хареса от ейвънския.Доста често ми сълзят очите и се размазва,може и това да е причината.
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    може ли снимка на професионалния?да не е този автоматичния,защото аз си го поръчах и се надявам да е добър.

писна ми да се размазват.
    Hostis Honori Invidia

Голям фен Аватара на MissBianka
    Моливът не се нанася от вътрешната страна, а между самите мигли на долния клепач, така няма да ти се размазва или трие. Иначе и аз ползвам само Impala и съм много доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си