- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да заговоря момче във влака или в рейса
От мойто село за големия град където уча всеки ден си хващам влак,та от влака съм си харесала едно момче и той учи в същия град където уча и аз и е от града в който живея,само незнам как да го заговоря,как да почна мохабета моля кажете.А той много странно ме зяпа?Какво ще рече това
Ами сядаш някъде около него и ако го видиш, че пак те зяпа, усмихваш му се, сигурно и той ще ти се усмихне; казваш му " Здрасти" и той сигурно ще каже " здрасти", после " как си" и т.н. вече си го заговорила![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не е толкова трудно-просто му прати няколко погледа или лека усмивка и така
На мен ми се е случвало -той постоянно ме гледаше,виждах с периферното си зрение и ми се усмихваше и аз на него и после се заговорихме и даже ми даде 2 дъвки
![]()
Идеята на Josefinne е доста добра, даже може да му кажеш "Здрастиииииии" като Жоро Бекъма. 100% ще се засмее....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Някои му викат така... други така.
Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами заговори го бе какво толкос трудно? ДА не ти са навиряни устата в гащите..
апък т'ва, че те гледа нищо не значи, зяпам който поискам .. без да имам нещо в предвид!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Отиваш до него. Казваш му здрасти и без никакви питания дали можеш да седнеш до него сядаш и почваш да говориш, че цената на билета е твърде висока за твоята пенсия. След това казваш, че по комунистическо време беше много по-добре и че Бойко Борисов не прави нищо за тази държава. След това му казваш, че ще гласуваш за БСП в следващите избори и е твой. Нищо сложно.
пс.. сериозно
Започваш с драсти. След това заговаряш за някакъв предмет около теб ако толкова няма кво да му кажеш..
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
aaaaa HE.
Убимъ![]()
![]()
В промилинадминаваш wosh.
![]()
Просто отиваш викаш"здрасти,аз съм еди коя си" "аз съм еди кой си"
"извинявам се за нахалството,ма ми е адски скучно да си пътувам всяка сутрин сама" или нещо такова..мисълта ми е да му кажеш деликатно,че не би отказала неговата компания всяка сутрин![]()
Ами като начало пробвай с едно "здрасти"?
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Страхотна тема.Ама тва със заговарянето е доста сложно.... Според мен погледитеее са достатъчни и от там нататък...колкото и детски и тъпо да звучи търсиш фейсбук напдаш там ( по лесно е) и на следващата сутрин определено разговора ще се завърже по лесно (((:
"Здравей! Може ли да седна до теб? Знам, че има и други свободни места, но ми се стори приятно момче, та ако искаш, можем да си правим компания."
Тоя Жоро бекъма не е ли най-тъпото незабавно нещо в българското телевизионно пространство?
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-седнал си ми на мястото![]()
Спъваш се, блъскаш го, и му казваш: "мама ти дееба, за кво ме спъна"!
План I:
Сядаш до него, уригваш се зверски и със сигурност ще му привлечеш вниманието, нататък е лесно (преди това ако си яла чесън ефекта ще е двоен).
План II:
Сядаш до него, пърдиш яко и го чакаш да припадне (ако си яла яйца/зеле ефекта ще е двоен) и му правиш после дишане уста в уста за да го спасиш и ще ти е благодарен.
А кой е забавен ? Иван и Андрей ?Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от w0sh
да,определено.
заедно с оная реклама на..някакъв снакс-с масло, с кашкавал....
иначе седни до него, поздрави го и го питай къде учи, с какво се занимава. Ако не те отрази много или усетиш досада, просто никога повече не сядай до него и толкова. : )