- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам нужда от утеха
Привет!Преди 3 вечери на купон у един братовчед се случи нещо което за мен беше странно и неприятно.Понапих се и с една пичка се свалихме ... нещата загрубяха и решихме да го правим ама отзад.Отидохме насаме ,тя си свали гащите а аз се опитах да и го вкарам но от алкохола нещо не се получи... Дотук нищо не ме разтревожи , но когато отидохме на по-силна светлина забелязах че има доста косми по гъза ... след това нищо не е ставало ама незнайно защо от няколко дена насам това нещо адски ми влияе на психиката негативно и ми е доста гадно.Не знам точно какво искам ,но бих се радвал ако чуя някаква утеха.Темата не е ебавка.
пий една водка...
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
е какво искаш да чуеш ..кофти е , ма ще го преживееш .. нормално е , пил си ала бала ... нали нищо не е станало и няма и да стане (предполагам) ..
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Не знам и аз ... по принцип не се възмущавам лесно и дори тогава не ми беше някво гадно ... стана ми кофти едва на сутринта ,спомняйки си ...
хах шибана работа![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Нали знаеш .. "Няма грозни жени , има трезвени мъже"всеки е имал кофти момент ... е почти всеки
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Първоначално написано от ArjenRobben
Имаш нужда от психиатър, но не заради случката, а попринцип.
Ти ще ми правиш лачени обувки аз ще ти хвъргам едър мангиз :Д
Що така мислиш? ;d може да е вярно . не знам
Щом помниш такава вгадост значи не си бил толкова пиян![]()
Edit: Ходи и кажи да отиде на кола маска![]()
Мисълта е силна когато е неразгадаема !
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Теб нищо ти няма. Един познат на един рожден ден му се случило нещо още по-ужасно. Тя първо му духала. После искала той на нея. В стаята било тъмно. Той бил пиян. Навел се и напипал нещо, което по негови думи приличало на "някъв килим".Като разбрал какво е се отказал набързо...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
![]()
ето това вече се нарича кофти тръпка![]()
Косматите жени били по-страстни.Първоначално написано от Gr0zDan0v
Ама ти няма да си им толкова навитПървоначално написано от JustAdream
![]()
ПП. А във Франция не си махат космите под мишниците (или поне така съм чувала).
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Повече хормони,но не азначава че не трябва да се поддържа минимална интимна хитиена...не живеем в 20 век все пакПървоначално написано от JustAdream
![]()
Радвам се,че не съм французин хахаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
хахахахаха, добре дошъл в реалния живот .. жените също имат косми![]()
Има мъже, които се възбуждат от гористи местности.Първоначално написано от Sh@d0w
абеее дреме ти ..![]()
![]()
.. нали нищо не е ставало?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми не ,ама все пак имаше някъв контакт , то затва ми е гадно ,ама ми олекна...Първоначално написано от Hilary_
Да не е бил някой космат чичко и ти от алкохола да си си го представил за няква супер яка мацка.![]()
агахахаха епик фейл :Д
По пътят на логиката щом е имала косми на гъза значи сигурно е имала и мустаци?!![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
По пътя на логиката може да е била и брадат чичка с очила и 1 вежда, ама той я е гледал отзад само и не е забелязал.Първоначално написано от DREAM95
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()