.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Какво да правя

здр
    Аз съм Йорданка гаджето ми е футболис и е мн слаб аз съм доста пълна над 50 кг съм .
    Ние сме 6 клас и ме е мн срам когато сме заедно на вън защото моите приятелки ми се подиграват че съм пълна .
    Те са идеални но аз не се вписвам при тях те са слаби и красиви а аз се старая да съм като тях но не се получава.

Град
    София
    50кг и се мислиш за дебела?
    Той трябва да е под 50?
    Той,ако те обича,те обича,такава,какавато си.

Благодаря! Но какво да правя с приятелкита те са мн готини красиви и слаби аз несъм такава

Да не ти пука! Щом ти се подиграват си прави изводи дали са ти приятелки

Според вас те какви са

Град
    София
    Смени компанията си,обкръжението си и приятелите си.

опишете приятелките ми каквито вие си ги представяте

Фен Аватара на Rar3
    Град
    Kozloduy
    .. Абе хора... малки сте за диети за отслабване... дебели били.. сега се развивате не се знае нищо, може да израстнеш, да остлабнеш Първо те съветвам да си оправиш правописа, защото е срамота.. Второто, което ще ти кажа, е че не трябва да ти пука, че някой се е*а*а с теб.. Щом си толкова на зор има безброй много варианти... Но ти си малка и ти препоръчвам:

Намали яденето, най-много яж на сутрешната закуска( НЕ СЕ ТЪПЧИ РАЗБИРА СЕ). По обяд можеш да хапнеш нещо леко,ю(салата ала бала) наблягай на чайове и т.н. Спортувай, било то и най-обикновена разходка.
    Избягвай да ядеш тестени изделия(хамгургери, принцеси и прочие). Яж почти без хляб или си позволявай 1 филийка "диетичен" хляб . Храни се 4-5-6 пъти на ден, като естествено не е задължително. Пак казвам... не се тъпчи, яж, за да се заситиш. Дъвчи бавно, за да може организма да усети, че се наяжда... Противното на това дейстие, а именно тъпченето и бързото хранене, води до още по-голям апетит. Ако си гладна пий вода. Яж месо.... Ако това не ти е достатъчно като информация в Интернет има още безброй такива мнения Надявам се да съм помогнал.

Това, че ти се подиграват показва що за приятели са
    И кажи ми какво имаш впредвид под дебела... коремче и паласки или? Както и да е, ако си решила прочети съветите ми, състави си режим и действай ! УСПЕХ

Повече от фен
    аз съм 62 килограма и съм супер слабата бате . значи висока съм 1 , 68 и някво нз къде са ми тия килограми . ама ти 50 и се мислиш за слаба . иам една фр 50 килограма е като манекенка толкова е секси < не съм лезбийка ама е истина . пък ти боже много си си добре даже . те ти викат че си дебела щот им избива на комплекси че си нямат гадже като теб .
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от gab4ooo
    аз съм 62 килограма и съм супер слабата бате . значи висока съм 1 , 68 и някво нз къде са ми тия килограми . ама ти 50 и се мислиш за слаба . иам една фр 50 килограма е като манекенка толкова е секси < не съм лезбийка ама е истина . пък ти боже много си си добре даже . те ти викат че си дебела щот им избива на комплекси че си нямат гадже като теб .
    Щото много ти тежат кокалите. Не се ебавам.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Не може всички да са еднакви. Не знам как изобщо ги наричаш 'приятелки' щом ти се подиграват за такова нещо. Не плащай данък обществено мнение и гледай най-вече ти да се чувстваш добре в кожата си. Ако ще ти е по-добре минус няколко килца, пробвай се да свалиш, но далеч не мисля, че трябва да се притесняваш. Колко си висока?
    Не забравяй, че си в пубертет и растеш,няма как.
    Твойте 'приятелки' ако питаш мен им бий шута (преносно казано )
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Благодаря за съветите,но си имам вече диета и я спазвам строго,но досега съм свалила около килограм и половина.Колкото до приятелките дайте ми съвети как да стана като тях,как да се обличам и държа???

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ако се мислиш за дебела
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на Chacho
    Тая година питаш как да си като приятелките, другата ще питаш как да си различна. Е, всичко с времето си.

Спортувай, храни се здравословно - малки порции на често, както казаха по 5-6 яденета на ден качествена храна. Резултатите ще дойдат с времето. Не спазвай диети, те няма да ти помогнат за дълго. Може да се замислиш за джогинг!

Щом момчето е тръгнало с теб, няма нужда да подръжаваш на никой, явно е намерил нещо в теб, което не е успял да открие в другите момичета.

Изкарай се от филма!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    АЙ АЙ АЙ ! МАРШ ДА ТРЕНИРАШ !!! Дебелана
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си