.. Абе хора... малки сте за диети за отслабване... дебели били.. сега се развивате не се знае нищо, може да израстнеш, да остлабнеш Първо те съветвам да си оправиш правописа, защото е срамота.. Второто, което ще ти кажа, е че не трябва да ти пука, че някой се е*а*а с теб.. Щом си толкова на зор има безброй много варианти... Но ти си малка и ти препоръчвам:

Намали яденето, най-много яж на сутрешната закуска( НЕ СЕ ТЪПЧИ РАЗБИРА СЕ). По обяд можеш да хапнеш нещо леко,ю(салата ала бала) наблягай на чайове и т.н. Спортувай, било то и най-обикновена разходка.
Избягвай да ядеш тестени изделия(хамгургери, принцеси и прочие). Яж почти без хляб или си позволявай 1 филийка "диетичен" хляб . Храни се 4-5-6 пъти на ден, като естествено не е задължително. Пак казвам... не се тъпчи, яж, за да се заситиш. Дъвчи бавно, за да може организма да усети, че се наяжда... Противното на това дейстие, а именно тъпченето и бързото хранене, води до още по-голям апетит. Ако си гладна пий вода. Яж месо.... Ако това не ти е достатъчно като информация в Интернет има още безброй такива мнения Надявам се да съм помогнал.

Това, че ти се подиграват показва що за приятели са
И кажи ми какво имаш впредвид под дебела... коремче и паласки или? Както и да е, ако си решила прочети съветите ми, състави си режим и действай ! УСПЕХ