.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище

Порграма за пауер от старата школа

http://www.bb-team.org/workout/1280_...#axzz1JWMhBrgk

програмата е тая ... но мисля да махам бицепса и трицепса и да добавя една Мъртва тяга със серии като на Клековете.

какво ще кажете ?

Целта е ЯКА СИЛА, майната и на визията ...
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Малко се обърках като ги гледам така ама карай И + това е 3 днивен сплита

Мега фен Аватара на Chacho
    Не бих махнал бицепса и трицепса, изолиращите ги упражнения ги карат да се сгъват и отпускат в пълна амплитуда, а това доколкото знам е важно за този вид тренировка. Също така ако се съсредоточаваш и върху малките мускулни групи, ще качваш сила навсякъде и така по-бързо ще буташ по-големите килограми при по-големите мускулни групи.

Мъртвата тяга е ефикасна за покачване на мускулна маса. Уважавам я като упражнение, но първо - това са доста големи килограми, второ - идеята е да качиш сила на гърба, а гребане и скрипец го изолират чудесно. Мъртвата тяга върви по-към кръста.

За трицепс, ако все пак се навиеш да правиш - бих сложил трицепсово разгъване на скрипец, вместо щанга с тесен хват. Много по-съсредоточено е върху триглавия това упражнение, докато в другото има и гърди и рамо.

Задно рамо винаги го изключват от такива програми, незнам защо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Гръб и сила без набиране...
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Ако вкара и набиране доста ще стане. Програмата е много тежка. Сигурен съм, че и така ще дойдат резултатите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    село Горно надолнище
    DownloadVirus ти има ли нещо дет да го схавеш от първия път ?

на бореца му трябва як гъз и кръст ... затова без мъртва тяга, няма как
    И то е .... като тренираш големи муск. групи качваш навсякъде. Поне в нашето село е така.
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    DownbloadVirus ти има ли нещо дет да го схавеш от първия път ?

на бореца му трябва як "задни части" и кръст ... затова без мъртва тяга, няма как
    И то е .... като тренираш големи муск. групи качваш навсякъде. Поне в нашето село е така.
    Ника ми не се пише така

Град
    село Горно надолнище
    за едно Б .... ама аре опраих го, КЕФИ СА
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Ми кръстът и задника са много силни мускули по-принцип и качването на сила там според мен е достатъчно от нормалните програми. Естествено, колкото повече, толкова повече, но широкият гръбен мускул и вътрешната част на гърба винаги съм ги смятал за по-нуждаещи се. В борбата дърпащата сила винаги е била от изключителна важност. Е, все пак си е до твойта преценка и може да съм с грешни впечатления. Пък и взависимост от стила ти на борене може да имаш по-различни нужди от тези, които аз си представям.

ПС: Може сега да потренираш по тази програма, после да разнообразиш нещо и евентуално, ако я подхванеш втори път да промениш упражненията. Така в дългосрочен план всичко е ок

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си