По-миналата година бях 1.70-70 кила и бицепса ми беше 36 см,но познай нещото наречено трицепс го нямаше

Имаше увиснала сланина.Правих 2-3 лицеви с много голям зор.Вмомента ми е 31 см,но на ръката изобщо нямам грам мазно,имам съвсем малко на корема в частта под пъпа.Иначе все пак,аз съм на 15.Мисля,че бицепса ми е добре като за възрастта.А и имам 3 пъти повече сила от времето,когато ми беше 36.Тогава баща ми ме сваляше на канадска за 3 секунди и на едни круши за сила на удара правих по 450 точки.Сега държа баща ми по 15 секунди и правя на крушата 700 точки.Има още какво да се желае от мен.Но като се има в предвид,че не съм пил никви протеини,креатини и други неща,а свалям абсолютно всички от 8мите класове и половината от 9ти клас на канадска.Така че мисля,че горе-долу съм добре
П.П знам,че донякъде канадската е техника.Един от класа има мн гадна тактика-щом почнем веднага си придърпва ръката близо до тялото(нз дали е позволено),при което аз си губя половината сила,а на него му е по-удобно,и въпреки това го свалям