Добървечер :P . Искам да ви попитам тъй като от два - три дена се притеснявам от нещо . Значи първо ще ви обясня ситуацията . Преди 4 месеца някъде началото на декември , ми стана едно такова лошо и нещо имах сърцебиене . Чак сега разбирам , че е било просто може би защото съм изкачила цели три етажа . Но подлудих наще , спуках се от рев , че ми има нещо на сърцето и отидохме на частен предглед в токуда за ехограф и другото ама му забравих името (май беше кардиогама) . Всичко се оказа , че ми е наред и е било на нервна почва всичко . Но сега от няколко дни все едно сърцето ми бие по много странен начин . Значи чувствам си го , като че ли бие както го слушам от ехографа . Много странен звук . Като си го пипна пулса и на ръката и на гърдите ми е равномерен не прекъсва < (за всеки случай) . Като легна да спя някви вълни ме обливат , а може и да си въобразявам . А изследванията са ми правени през януари средата . Падам си леко хипохондричка![]()
Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !