- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дилема
Такаа въпросче.. имама си приятел от 5 месеца.. и от горе долу тогава се занимавам с още едно момче.. моя приятел го обичамм. много.. но понеже той ми е първия. и сякаш искам да опитам и още неща.. така да се каже. обаче един ден моя приятел разбра за въпросното момче ии аз престанах да му звъня и т.н. и бях забравила за него.. но ето че сутринта той ми звънна ии отново сърчицето ми си разтуптя.. и иска да се видиме.. и нз какво да правя..обичам си приятеля.. но другия ми е тръпка. пууу![]()
упсс вместо в отдела любов съм го написала тук.. съжалявям![]()
остави тоя( с който ходиш), 'щото не заслужава такава като теб.
Абе баш за тука си е !Първоначално написано от cocacola2011
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
+1Първоначално написано от lubomirky
![]()
Даам.....Първоначално написано от zay4e
Първоначално написано от zay4e
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
...Дали някога ще се осъзнае това момиче... как мислите..? Въпросът ми не е относно нея а по принцип... такива кучки порасват ли- идва ли им акъла някога?
В подсъзнанието си се съмняваш в чувствата си към и не си сигурна в себе си,щом се занимаваш и с друго момче.Ти,ако го обичаше,щеше да имаш очи само за него.
И от какъв зор реши, че не я заслужават като не ги познаваш двамата? А от темата излиза, че момичето се прави на дръж ми шапката. Иска с двама да си ходи, но те не искат или поне първото момче, което е съвсем нормалноПървоначално написано от buzzzz
. По-скоро тя не заслужава да има, който и да било като не може да държи на него!
Търсещ половинка.
Внимавай в тия опасни игрички,защото границата между това да си протегнала единият крак на единият стол,другият крак на другият и от това да останеш на земята от двата стола е много тънка.В момента си играеш на много опасни игрички.Внимавай да не се опариш.
грешен раздел.
Hostis Honori Invidia
Абе, аз на тая вече й отговорих, пак ли същото?
Ти си малка мръсница, остави хората на спокойствие.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.