.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: дилема

дилема

Такаа въпросче.. имама си приятел от 5 месеца.. и от горе долу тогава се занимавам с още едно момче.. моя приятел го обичамм. много.. но понеже той ми е първия. и сякаш искам да опитам и още неща.. така да се каже. обаче един ден моя приятел разбра за въпросното момче ии аз престанах да му звъня и т.н. и бях забравила за него.. но ето че сутринта той ми звънна ии отново сърчицето ми си разтуптя.. и иска да се видиме.. и нз какво да правя..обичам си приятеля.. но другия ми е тръпка. пууу

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Разбери какво искаш. Или тръпката или любовта. Никой не може да ти помогне тука сама трябва да си решиш..
    ваУ рокс
    Grell

Ако наистина обичаш приятеля си не би трябвало "сърцето да ти тупти" за други... Все пак ти решаваш към кой от двамата имаш по-голямо влечение..

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    А приятеля ти как се държи към теб,обича ли те,търси ли те? Но най-вече трябва да си изясниш,кой искаш повече.Избери по-добрия,този който повече те харесва,обича,уважава и т.н. Нали знаеш,че от 2 стола,накрая се оказваш на земята?
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    От днес смятам да не отговарям сериозно на хора без сериозни проблеми. Като този тук. Моят отговор в случая:

Чукай се с всички, какво ти пука?! :P
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Въобще нямам намерение да ти отговарям по темата поради простата причина, че както всяка жена - не знаеш какво искаш.Първо се изясни със себе си какво и кого искаш и сама ще се сетиш за отговора
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    София
    Ако обичаш момчето и си сигурна в себе си и в чувствата си,и да се виждаш с други приятели на кафе ще имаш очи само за твойто момче.И спокойно можеш да си излизаш с,който поискаш,защото ще си сигурна в себе си.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Егоистка.Не заслужаваш никого.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    3а бога..стига с тия старомодни мисли.....
    Нямам думи просто.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    3а бога..стига с тия старомодни мисли.....
    Нямам думи просто.
    Има си приятел,а се занимава с друг,тва аз не го приемам,не ме интересува дали звучи старомодно или не.И докато тя не може да реши,защото не знае какво иска,наранява другите.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Въобще нямам намерение да ти отговарям по темата поради простата причина, че както всяка жена - не знаеш какво искаш.Първо се изясни със себе си какво и кого искаш и сама ще се сетиш за отговора
    Хайде по-полека с общите знаменатели. ; )

cocacola2011, ако наистина обичаше приятеля си, нямаше да искаш да се виждаш с друг. Излез с второто момче и виж какво ще стане.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Това да не знаеш какво искаш наистина е проблем.Трябва да решиш какво искаш - най-важното нещо.Не мисли,че когато си се отдала на едно момче,когато си му "подарила" нещо толкова ценно той ще е вързан за тебе винаги.Напротив - може да си направи много грешни изводи ако прибегнеш към друг!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Разбери какво искаш. Или тръпката или любовта. Никой не може да ти помогне тука сама трябва да си решиш..
    Ако го обичаш наистина,няма и да си помислиш за други

ехааааааа убиите ме сега че имам тръпка към някои.. пожелавам на тези които не ме разбират същата ситуация.. вие мислите ли че го искам.. казвам ви какво е.. аа колкото до приятеля ми той дава всичко за мен.. абсолютно всичко.. както искай те го разбирайте.. но проблема му е че е супер ревнив без да съм му давала .. казах му за първия път когато другия ми писа.. и всичко беше ок..бях го забравила .. и аз обичам приятеля си и давам всичко за ннего.. ноо тази тръпка.. това чуство.когато ми зз телефона и видя че е той.. това е нещо прекрасно.. знам че не съм права.. чествам се виновна. и не знам какво да правя.. я другия проблем е че това момче живее до нас.. и няма как да спра да го виждам..

Щом от сега така ги чувстваш нещата, рано или късно ще се разделиш с твоя приятел. Колкото по-късно, толкова повече ще го нараниш. Виж какво ще стане с другото момче, все пак сама каза, че имаш нужда от новия усещания.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от cocacola2011
    ехааааааа убиите ме сега че имам тръпка към някои.. пожелавам на тези които не ме разбират същата ситуация.. вие мислите ли че го искам.. казвам ви какво е.. аа колкото до приятеля ми той дава всичко за мен.. абсолютно всичко.. както искай те го разбирайте.. но проблема му е че е супер ревнив без да съм му давала .. казах му за първия път когато другия ми писа.. и всичко беше ок..бях го забравила .. и аз обичам приятеля си и давам всичко за ннего.. ноо тази тръпка.. това чуство.когато ми зз телефона и видя че е той.. това е нещо прекрасно.. знам че не съм права.. чествам се виновна. и не знам какво да правя.. я другия проблем е че това момче живее до нас.. и няма как да спра да го виждам..
    Щом имаш тръпка към някой друг, значи не си влюбена в приятеля си, не го обичаш колкото твърдиш. Това са глупости, шарят ти очите и всички ние тук го виждаме, даже без да те виждаме. Представям си какво му е на приятеля ти, който трябва да е с теб всеки ден. Как няма да ревнува?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

и това не е вярно..аз съм си виновно че пиша .. никой не може да ме разбере.. и не ви виня за това... просто докато някой не попадне в моята ситуация.. няма как да ме разбере и помогне..

Цитирай Първоначално написано от cocacola2011
    и това не е вярно..аз съм си виновно че пиша .. никой не може да ме разбере.. и не ви виня за това... просто докато някой не попадне в моята ситуация.. няма как да ме разбере и помогне..
    Е, че ти каква помощ искаш?Някой да дойде и да реши вместо тебе какво искаш ли?Айде бе, то не става така..
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Хайде по-полека с общите знаменатели. ; )

cocacola2011, ако наистина обичаше приятеля си, нямаше да искаш да се виждаш с друг. Излез с второто момче и виж какво ще стане.
    Просто моите наблюдения са такива.От многото момичета, с които съм бил + всичките ми приятелки нито една не познавам дето винаги да е наясно със себе си.В един момент сте едни, в следващия съвсем друга крайност.Когато всичко е наред в една връзка или почвате да си набивате паранои, или пък не сте сигурни в чувствата си and so on...
    П.П. Не го казах с цел да обидя или засегна някой.Просто говоря от личен опит
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Избирай си единия от двамата и точка.
    Не може да ги разиграваш все едно са някакви играчки. Ако на теб ти се беше случило същото, нямаше да ти е приятно, нали? Хайде седни и помисли какво точно искаш от всеки един от двамата, какви точно са ви взаимоиношенията и какви искаш да бъдат за напред. Всичко зависи от теб.

пп. Ако наистина обичаше приятелят си, нямаше и да си помисляш за другото момче.
    *сън*

и на мойта съм първия тя на 19 аз на 20 и сме от 3 години заедно и кфо искаш да кажеш че трябва да ме заебе или заебала досега за да опита с еди кой си ти не знаеш какво искаш според мен
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

хора прави сте аз съм едно егоистично малоумно не знаещо какво иска момиче.. прави сте ..

Ами първо се изясни със самата себе си какво искаш !!! Защо след като обичаш приятеля си мислиш за други , и когато другия ти се обади има тръпка в обърканото ти сърчице ??!! Ако толкова го обичаше като видиш ,че звъни въпросното момче X от което ти се подкосяват краката даваш ЧЕРВЕНА слушалка и готово !!!

Зарежи сегашния си приятел и тръгвай с тръпката

Голям фен Аватара на N1ksun
    Зарежи ги и двамата , така всички в форума ще са доволни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си