.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

дай те съвет

на 16 съм трябва да ослабна 15 кг за 2\3 месеца и си намерих тази диета

сутрин една пилещка пържола
    обяд един пакет от малките разфасофки сулети
    след обяд една ябълкаа
    вечеря шопска салата с яйче

ако нестава посъветвайте ме с някоя . x_X мерси :P :P
    БЪЛГАРИЯ НАД СИЧКО !!

Фен Аватара на peychev
    Град
    Плевен
    Може и да не успееш за 2/3 месеца .
    Най - добре без никви такива диети . Спортувай много . И яж по малко от колкото сваляш и ще има ефект . Аз така правя трябва да сваля 10 кг и вече свалих 2 и то за 15 дни някъде .
    Бензин,а не кръв! Карбуратор,а не сърце! Машина,а не човек!

Мега фен Аватара на Chacho
    Точно в този раздел има хиляда такива теми. "Стягане", "Отслабване", "Оформяне", "Орелефяване", "Корем" - във всичките е писано за това, което те вълнува.

Поинтересувай се, какво значи кардио тренировка, запознай се с основните хранителни вещества - въглехидрати, белтъчини и мазнини и какви са им функциите.

За да се стегнеш, а не просто да отслабнеш е нужно да тренираш мускулите. Основните мускулни групи обикновено са разделени по слединя начин: Гърди, гръб, ръце, рамене, корем и крака. С един-два дъмбела можеш да тренираш всичко.

В повечето случаи, това което ще ти препоръчат е НВД+Кардио+упражнения (НВД=нисковъглехидратна диета).

Няма да ти отнеме много време да се разровиш за конкретния проблем. Опитай се да си съставиш според тези неща план за отслабване и тогава можем да ти помогнем с разни съвети.

Успех!

ПП: Диетата е ужасна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Еми ако го направиш това,ще се убедиш,че като я спреш ще станеш като прасе Ще ядеш горе-долу като преди , само , че този път метаболизма ти ще е по-бавен .. Колкото по-често ядеш метаболизма ти се забързва повече.. Точно за това се препоръчва през 2 часа и половина - 3 да се яде

Re: дай те съвет

Цитирай Първоначално написано от xiperco0
    на 16 съм трябва да ослабна 15 кг за 2\3 месеца и си намерих тази диета

сутрин една пилещка пържола
    обяд един пакет от малките разфасофки сулети
    след обяд една ябълкаа
    вечеря шопска салата с яйче

ако нестава посъветвайте ме с някоя . x_X мерси :P :P
    Пишеш ОТВРАТИТЕЛНО, да не си циганка?Освен това диетата е ужасна сутрин въглехидрат, тия плодове ги махай-най малкото, че ще умреш от глад с тая диета.....

Град
    София
    Точно с такава диета,можеш да си докараш припадане.Препоръчвам ти това- http://www.bb-team.org/articles/907_...#axzz1JWmtQI3C

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Аз съм на НВД от 20 дни и до сега имам страхотен ефект,чак не ми се вярва . А и изобщо не гладувам,още от първия ден свикнах без хляб и разни боклуци.И гледай да не се престараваш много защото ще ти писне и ще се откажеш Има само едно нещо,което мен ме затруднява и ми пречи в тоя начин на живот е ЯДЕНЕТО НА ЯЙЦА и то не по малко от 5 на ден :shok: Но,какво да се прави изискват се и жертви
    Привечер си скъсвам гъзЪ от бягане и вечер от упражнения,като коремни,лицеви и т.н

Мега фен Аватара на Chacho
    Има много заместители на яйцата. Спазвал съм хранителни режими и никога не съм ги включвал.. алергичен съм. Сирене и извара ям яко
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Хиляди пъти ги предпочитам пред изварата
    Нея само вечер преди лягане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си