Нормално ли е според вас момче на 17-18г. да ходи с жена на 25г.![]()
защо да не е нормално ?!
Hostis Honori Invidia
Еми например разликата в годините и това че момичето е по-голямо и то доста..Първоначално написано от Cucko0
Първоначално написано от thegame92
ако има чувства между тях ..не виждам проблем в разликата
Hostis Honori Invidia
ми определено не е "ортодоксално", но не виждам нищо грешно или лошо
на мен примерно ми се е искало да се пробвам с някоя cougarска MILF![]()
поне за малко
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Аз не виждам къде е проблема ... вярно има 7 години разлика ама пък не са примено единия на 13 другия на 20тогава щеше да е по странно ... а дали щеше да направи впечетление на някого ако момичето беше на 17-18 а момчето на 25 ?
защо питаш другите .. ? ако се обичате и имате истински чувства кво ти пука ?
Exorcism !
А ти къде намираш ненормалното...Първоначално написано от thegame92
Знам ги такива ,а знам и обратното, както знам момиче на 18 да ходи на мъж на 30 и си имат и дете вече на месеца ако не се лъжа, но невиждам нищо нередно...
За любовта граници няма![]()
Когато момиче пусне такава тема веднага нападате.. Дейба тоя двоен стандарт...
По темата: По лична преценка се върши всичко..
Може би е малко странно ... но за любовта граници няма...![]()
Първоначално написано от ozzy
казаха ти го! ако имате чувства нищо не те спира![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Аз не мисля, че е странно... Къде пише, че задължително мъжът трябва да е по - възрастен от жената и че 7 години разлика е голям проблем.![]()
I MISS YOU . . . ;[
Нищо лошо няма и все пак не ми звучи много ОК.А това,че за любовта граници няма е пълна глупост..Едно момиче на 15 и един мъж на 30 пак ли са "в границата", ако се обичат?Някак си..не ми звучи нормално на мен..
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Чувствата играят ролята най-вече, а и е въпрос на личен избор. Аз съм чувал за 25 години разлика между партнъори.
Нормално е.
![]()
Търсещ половинка.
ако имате еднакви интереси и се харесвате възраста няма значение .Принципно е много глупаво да се влияеш от хорското мнение за това как изглеждате отстрани...не трябва да ти пукаПървоначално написано от thegame92