- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение
Здравейте ! Значи не съм сигурен (надявам се да е така) , но имам съмнения за закъснял пубертет. На 15 години съм и след 1 месец навършвам 16 и в последно време дръпнах на височина (1.75см.) , имам косми под подмижницата и над пишката но не много и пишката в ерекция ми 10 сантиметра и се притеснявам малко ... също като свървам излиза едно прозрачно и лепакава течност .. някой може ли да ми каже дали товаа е закъснял пубертет или сега навлизам в него ?
еми щом имаш окосмяване наче навлизаш в пубертетано това с 10те сантиметра ме спука от смях
![]()
нищо лошо не се обиждай
но все пак е малко смешно
,но споко ще порастне
![]()
You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everyone else, and we are all part of the same compost pile .
Хм, аз бях така на 12 години ама предполагам .че си е до човек
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Serphent , ти сигурно си на 14 и ти е 20 нали ? Сигурен съм , че си няква тъпа смешка така че не ме занимавай ! Оутофконтрол , мерси за отговора ти !
Еми не сме лекари и не сме ти в тялото,за да знаем..Няма специалисти,пък и да има дали могат да ти кажат със сигурност през компютъра.. :P
Така е , но нали 100% е имало поне 1 човек , който е имал същия проблем , нали ? Не ми помагате .. Моля , който е сигурен само да пише !
Ще се оправиш спокойноИ аз бях така. Юни месец ще правя 17. Миналия юни като направих 16 ми беше 9 сантиметра. Вече е 13 и продължава да расте. Закъснял пубертет е отговора на въпроса ти какво ти има
Всичко ще се управи споко
![]()
Благодаря ти за компетентния ти отговор !