.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Екстейшъни

Търся си екстейшъни ( коса на ред с щипки ) 2 или 3 реда...
    Знаете ли от къде е най добре да си я купя, за да е хубава?
    Говорим за София. Може да слагате снимки ако имате екстейшъни
    Breath slow...

Не съм от София,но попринцип такава коса има в по-големите магазини за фиби,шноли и т.н.Виждала съм и в магазините за перуки.А ти с естествен или изкуствен косъм искаш?

Според мен трябва да си вземеш от естествен косъм - много по-хубави са. Ако си вземеш от изкуствен косъм - забрави за всякаква топлинна обработка. Иначе питай в по-добрите фризьорски салони или си поръчай по интернет.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-добре питай при фризьорката си

Зависи какви екстеншъни искаш. Такива с клипси, които сама си закачаш, се продават на много места в нета. Магама и Дима стил по принцип са водачи на пазара тук. Там могат да ти ги прикрепят и по друг начин, с който сама не можеш да се справиш. Ето тук пише доста за екстеншъните и отдолу има адреси на сайтове, в които се продават.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Изкуствена - 50-60лв. от магазините за аксесоари.
    Естествена - цената е доста по-висока,зависи от къде ще си я вземеш и от качеството.Можеш да си поръчаш от интернет или от фризьорски салон (но от там по-малко от 300лв. не ти падат)

Изкуствените коси МОГАТ да се подлагат на топлинна обработка,просто преди това трябва да са влажни.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Изкуствените коси МОГАТ да се подлагат на топлинна обработка,просто преди това трябва да са влажни.
    Пълни глупости.
    Как може пластмасова коса да подлежи на обработка с преса,примерно? Директно се залепя и разтапя.Стига лъга момичето,ако беше така всички щяха да си взимат изкуствени коси.

I ♥ machoka Супер фен
    Пробвала съм изкуствена коса да я правя на маша и да я изправям с преса...Е,познайте кво стана Цялата се накъса,опиташ ли се да я срешеш падат и всички 'косми'
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Пф,не лъжа изобщо http://prikachi.com/images.php?images/791/3223791z.jpg

това съм аз и удължителите са от изкуствен косъм,не задължавам никой да ми вярва!

I ♥ machoka Супер фен
    Наистина не си личи,е са изкуствени..ще обесниш ли как я правиш тая магия? ;д
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен
    Като бях на един концерт да пея, реших да си сложа перука в комплект с костюма (беше изкуствена е права, руса, но няма значение ) и се опитах да накъдря с машата само един кичур, за разнообразие и....косата стана като на Кеша НЕ Я КЪДРИ/ИЗПРАВЯЙ АКО Е ОТ ИЗКУСТВЕН КОСЪМ !!!!
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Пълни глупости. Моите са изкуствени, 35 лева изправям, къдря, мацам кво ли не правя и още са си здрави и читави ;д вярно трябва яко ресане и поддртжка, но както и на SUNinTHEsunset изобщо не си личи ;д само дето не слънце леко светка , ама шанс.

Ами магията я казах,косата трябва да е влажна почти да върви към мокра,ама не и да капе вода от нея и просто да се държи малко по-дълго пресата или машата върху кичура отколкото при естествената коса.По-просто казано докато пресата изсуши кичура

Ако искаш коса със клипси си вземи от Магама.Уникални коси имат,наистина са много хубави,казвам ти го от личен опит.\/
    ПС: Пише се екстеншъни. =)

Цитирай Първоначално написано от SUNinTHEsunset
    Ами магията я казах,косата трябва да е влажна почти да върви към мокра,ама не и да капе вода от нея и просто да се държи малко по-дълго пресата или машата върху кичура отколкото при естествената коса.По-просто казано докато пресата изсуши кичура
    за колко си я взе? И на каква марка е

Аз днес гледах една за 56 лв. и продавачката ми каза че всичко мога да и правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си