Натискаш буквата на въпросния акаунт и падащия списък се показва, оттам влачиш мишката и го селектираш, без да го кликаш. Натискаш Delete бутона на клавиатурата(след като вече е селектиран излишния account) и то се трие. Ама така се трие само от списъка, но не и от компютъра със запаметените акаунти.
Другия вариант е да влезеш в настройките на браузъра и да намериш там някъде Manage Account(в Chrome се намира Options->Personal Stuff-> Manage autofill settings) и да изтриеш онова, което искаш да махнеш.