Не ми е много време още, ама май е добре да се замислям какво ще правя след гимназията, защото нямам никаква идея. Сега ме влече доста химията и искам да ви попитам с какво може да се занимаваш, свързано с химия. Знам за фармацевт, учител го изключвам.. и химията винаги ли върви с биология?
За специалностите медицина, дентална медицина и фармация изпита е по химия и биология.
А иначе ако изцяло ти се занимава с химия, изпита и си е само по химия и нищо друго. А след това можеш да работиш най-вече в производството, щом не искаш учител.
Вафла..
Ами и аз съм 7 клас и този срок много ми се отдава Химията и мои съученици приятели родителите ми казват да вляза в някоя гимназия в която да изучавам химия. Но аз си мисля за английска ... Ами ако те приемат можеш примерно да станеш някаква лекарка в частна болница.
Или някаква аптекарка . Или в нефтозавода . Не ви знам знанията за да ви кажа ..
Аз не искам да ми казвате какво да работя, а просто искам да знам какви професии включват химията.
Не съм сигурна дали за гимназия казваш ако ме приемат, но да кажа, че съм 9 клас.![]()
блягодаря и на двете, ао има още нещо някой да пише
Ако не искаш да ставаш учител или доктор...можеш да учиш за инж.химик![]()
![]()
Абе и на мене 7 клас ми се отдаваше химията. Много малко работи незнаех и имах само 6тици. Ама кат почнахме органичната химия и вече нищо не разбирам.Първоначално написано от zlatinka10
Иди в някоя подземна лаборатория да правиш медикаменти за билдерите,ще си палиш печката с пари.
The time's for sobieski
Има хубави работи, обаче трябва системно учене. Премисли много добре английска гимназия ли искаш, или химия. Трябва и постоянство. Но най-добре е ако ти се отдава и Биологията, по причините, изброени по-горе.