.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Обич ли е /или не

Грешка ли е ако му напиша
    Много искам да те видя..и такива подообни
    Питам ,защото проблема е следния той не ми казва-Обичам те,Липсваш ми,Искам да те видя или пък нямам търпение да те видя...И редно ли е аз да му ги казвам тия неша,слд като той не ги казва
    Заедно сме от година и 4 мес.не сме правили секс

Смятам,че просто момчето е притеснително и го е страх да признае чувствата си.Страх го е дали ти ще отвърнеш по същия начин.Според мен няма да сгрешиш ако му пратиш един смс преди ваша среща,че нямаш тръепение да го видиш.Вариантите са два или ти отговоря или не.Според мен първият вариант е по вероятен,така че действай смело (:
    Успех ((:

Град
    София
    Не се съобразявай с хорските норми,a с нормите на сърцето ти.
    Както го чувстваш,така.
    Ако е по задължение,то просто губи смисълът си и магията.

аз съм му казвала,че го обичам тои само ме гледа и
    иначе уж сме гаджета ,не е срамежливвв
    просто всеки път като искам да му кажа подобно мещо и отвътре ме измъчва,че е възможно да не го чуства//
    и за това да не го казва и това ме спираааааааа//
    като муи намекна тои казва,че не са важни думите а деиствията/..не сме правили секс все още ,защото аз не съм искала

понякога си мисля,че е с мен така за разнообразие/от разични градове сме
    може би не е това,което си мисля,че е с мен за разнообразие
    -защото все пак пръска пари.

Град
    София
    Да,наистина не думите са важни,a действията.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Не е обич!

Мега фен
    хаха, и като казва, че са важни действията, неговите какви са?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

оффф и аз нз /иска да ме целува на разни мста но аз не му посволявам всеки път

Мега фен
    това ли са му действията, с които показва, че държи на теб? хахахахахахахахахахаха

ако не се бъркам, май ти беше тази с много теми с подобни въпроси?

виждаш ми се доста незряла, което е много удобно за разни смешковци. съветвам те да зарежеш настоящия си и да почнеш да отсяваш по- добре хората от обкръжението си.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Виж, няма нищо лошо в това ти да му казваш, какво чувстваш и т.н. Не е нужно да чакаш все той да казва нещата, които чувства все пак всеки изразява чувствата си по различен начин. Е, разбира се, че това не означава да му повтаряш постоянно какво чувстваш, защото това действа задушаващо. Така че ти си реши как и кога да си му ги казваш. Успех

той не ми казва тези думи аз също вече няма да му ги казвам,той може да не го чуства..ако е така не знам ,защо не ми го казва и ще се разделим
    от колкото да се мъчим ;(
    като стане на въпрос за това ,той казва че не думите са важни а действията...но под действия какво да разбирам?
    начина по които се държи с мен ли?

Град
    София
    По начина,по който се държи с тебе.
    Товa,което прави за тебе.
    Дали при всяко свободно време,предпочита да е с приятелите си или с ТЕБЕ.

Град
    София
    Не знам,но аз ако обичам някое момиче и не ми е просто за бройката му казвам,че го обичам 4 месеца не са малко време,помисли си.

Как искаш да ти ги казва тия неща, като не си му пуснала толко време.. хуаухаа

Град
    София
    ^Еее може би момичето чака точно тези думи,за да му пусне

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    Излиза,че казваш обичамте на всяка,с която спиш.

уаухаух е къде па пише, че трябва да кажеш "обичам те" за да ти пусне..

я се осъзнайте в кой век живеем и около кви хора сме.Нищо против мацката,ама и аз да бях на местото на момчето,не стига,че ен бих и ги казал,а и отдавна да съм намерил друго..

за мнението където за свободното време
    отразлични градове сме в мес. се виждаме 1 или 2 ...защото той е студент а аз все още у4еничка
    ако има значение той е на 22
    аз на 18

Още по-зле........ не вярвам, да не е правил секс.. през това време с друга... незнам

аз съм сиг 100% че е .. :С но аз сама сам си виновна ..скоро време ще се съглася ,защото наистина го искам..
    а иначе много го ревнъвам и в началото при всяко наше виждане го питах има ли друга..но тва е др тема..сама сам си виновна,но вс допуска грешки
    У4им се от грешките си..
    От няколко мес му казвам съвсем сер.ако си има друга че ще се разделим,питам го също и чуствата дали са взаимни той казва, че са...И съм объркана нз какво да мисля

Кофти е това.. любовта от разстояние.. аз лично съм много против тях.. изобщо връзките.. не съм за тях:) ама знам какво ти е , преживял съм го.

трябва да имаш много здрави нерви и воля.. каквито аз нямам. (Вече)

трябва,трябва..дано скоро си намериш половинката

Днеска я изгубих :) ......... и не мисля ,повече да се занимавам...

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    Тука има нещо вярно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си