- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
от тази вечер Сиси ще поеме контрол над раздела и ще ви помага с каквото може. Искам да я слушате, за да нямаме после главоблъскания излишни.
Бъдете здрави.
хм. к'ви въпроси можем да и задаваме и тя задължително ли ще ни отговаря ?![]()
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
На какъв принцип се избира модератор тук?
Случаен, в един буркан от кисели краставички се събират имената на всичко потребители и се бърка хубаво вади се едно и такаПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
На принципа наши и ваши както е прието в нашата мила татковинаПървоначално написано от PinkPan7her
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
И на какво се гради така обоснованото ти мнение?!Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Връзки майна.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Добре че не пиша в тоя раздел. От сега нататък зле ви се пише хахах D:.
ваУ рокс
Grell
Ами нали съм го написал беПървоначално написано от machoka
Просто така е прието в България
Що мене не ме направите един модератор, а ?
- Луд съм мамо луд съм
Модераторките в тоя раздел правят ли туториали по темата на раздела?
Ако да- запазвам си час![]()
...
На принципа на бездействието спрямо грубите потребители убиждащи останалите във всяка тема. Няма опция за докладване нито достатъчно модератори...Първоначално написано от machoka
Търсещ половинка.
Не,не айде machoka...кажи как избирате модератор в тоя сайт,не се притеснявай да кажеш![]()
Радостната новина тука е, че поне този път "избраната" не е от ромски произход![]()
- Луд съм мамо луд съм
Какво значение има кой от какъв произход е...Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Hostis Honori Invidia
Ми за мене има, може би съм националист знам лиПървоначално написано от Cucko0
![]()
- Луд съм мамо луд съм
a може би си просто тъпо парче, а?Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Модераторите не се избират на принципа 'така е прието в България - с връзки?!?!' или дали са роми или афганистанци - а на принцип, който съдържа в себе си само единствено моята и тази на останалите модераторите преценка. В случая - само на моята. Ако не ви харесва нещо - прав ви път. Но да слушам глупости от сорта тоя спал с оная, ама що не си ром и мой-свой, при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко. Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата.
Да,добре
Намери си гадже/нещо което да тъпчеш, че във всяка втора тема твоите "оферти" се четат, ама нещо не ти се получаваПървоначално написано от CanisDirus
![]()
П.П. Иначе по темата - все едно кой е модератор, тука не пиша така или иначе![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев