- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
^ На какво отгоре да съм прост ?
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Хаха...колко завистливо прозвуча...Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Погледнете се,вместо да я поздравите за модераторския пост,вие се чудите къде да се заядете...
Щом мачока така е решил,значи има за какво точно тя да е.
Този форум винаги с това ще го запомня...гледате само от черната страна на нещата и най-вече да нападате.Както и да е,отплеснах се малко.
Цуцкее честитооо![]()
;]
0y7ofCon7roL пак приказва без да мисли. Татковина...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Твае ще дай на един мишок малко власт и му гледай сеирада ви го туря на всичките модове, ако искате ме локвайте ще ми пръднете на оная работа
![]()
![]()
п.п.само Димитър ак е свястен и пекан на другите ви са кафеви езиците
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
I'm ok with this.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Пълен галфон![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това си го сложи като подпис, ще ти отива !Първоначално написано от MakeMeLaugh
- Луд съм мамо луд съм
Абе да е жива и здрава девойката и да си упражнява правата по предназначение. Дали ще е тя или някой друг, няма особено значение.![]()
Welcome to the Jungle...
Попринцип нямам нищо против Cucko0,от мненията които е писала съм си изградил мнение,че е точна.machoka написа:
при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко.
@machoka Обаче твоя довод не струва.Значи не знаеш нищо за нея и просто ей така и даваш мод права?На всички ни е ясно,няма смисъл да увърташ или да се обясняваш.Това,че си мод и се опитваш да се правиш на оборотен във форума,говори само за себе си.От няколко дена ти чета постовете,в които се опитваш да флиртуваш с разни момичета в форума.Толкова ли си смотан irl,че се опитваш всячески да се подмазваш онлайн с надеждата да ти върже?Твърде жалко е...
До тези които питаха как се става мод-правите си нов профил,слагате 1-2 по-разголени снимки в темата за снимките (снимките трябва да са на момиче,нямча значение какъв пол сте),пускате 1-2 коментара,от които да се разбере,че не сте девствени и си нямате приятел в момента и пишете ЛС на мачока = 100% до 2 часа ще сте с модераторски права.
Сега очаквам и да ме банне или да заключи темата без да отговори,с което ще затвърди тезата ми.
Sh@d0w
Евала...........а и между другото и аз нямам нищо против Сиско . А за мачока кво да кажемкво очаквате от човек който има 15 000 мнения в форума
човека е деградирал от всякаде от стояне пред компа и вече налита и на 15 16 годишни
- Луд съм мамо луд съм
Първоначално написано от thefreak
ЕЕЕЕЕЕ, бахти модераторите бахти чудото... Аз се чудя защо в тоя саийт една тема не може да ми дръпне вниманието и да отговоря, но проблема не е бил в хората тукла а в така наречените "модератори"- жие се оказахте по кухи от всички тука... Бе Улйо заспал как може модератор да казва неща от сорта на " Ако не ви харесва нещо - прав ви път." ние хубаво ще си хваниме пътя ами ти тогава хуя ми ли ще гледаш... Как може да си толкова ограничен тип... И в крайна сметка ще кажете ли какво са критериеете? Какво го овъртате като някви кучки дето не знаят как да си потърсят... Ти си модератор- ти трябва да работиш по ясни критерии тука, тогава искай от нас- застани и кажи на хората
1-
2-
3-
4-
...
Нали Вие- модераторите, сте хората с принципите тука... Лична преценка- лична преценка ще си взимаш в вас за жена ти, не тука...
"Модераторите не се избират на принципа" Това да не ти е някакъв ресторант бе- къде ти е личния пример, че ние да се движиме по някакви принципи и правила в тоя форум, ами представи си на някой от Вас "модераторчетата" ви хрумне тука сутеньори да ставате? Бах ти простотията... Не бива да си хванал горния за долния...
" при положение че дори не и знам истинското име" Бе ти хептен си се олял... Няма ли някои да ти събере версиите... Ако искаш ЕГН-та да ти казваме, банковите си сметки?
"Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата." ами твоето разбиране къде е, ти вобще разбираш ли каква ти е работата тука? Да си определяш модераторчета по "лични принципи" ? Къде ти е акъла, къде ти е достойнството- имаш ли вобще нещо такова..? Какво сега- след подобен коментар ще махнеш него, ще ми махнепш ппрофила (не че нещо ме спира да си направя нов...) и ти си Бог? Мале колко си ограничен, че темите после били тъпи... Погледнете модераторите, правете си изводи за темите...
Та ти така или иначе ще триш след мене ами ако имаш поне капка достоинство застани като Мъж и отговори на човека като такъв!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова е смешно да коментирате някой без да го познавате...![]()
Абсурдно зле сте. Сигурно всички модератори от мъжки пол сме пускали снимки на голи момичета и сме писали ЛС-та на мачока.![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
продължавате с тъпите си изказвания ..кажи ми един модератор който е получил мод. си права с голи снимки или нещо от такъв тип ?
Hostis Honori Invidia
Cucko0 скъпа не се бутай между шамарите израза беше метафоричен,искам мачока да ми отговори като се прави на толкова велик,че чак и тема е пуснал какво е направил...Първоначално написано от Cucko0
няма смисъл,да го защитаваш,гледай си там темичките и се радвай на модераторските си права.Не ме разбирай погрешно радвам се за теб,но ме дразни поведението на това дете,което си мисли че е супермен като ника му е червен
![]()
EDIT:Ей го и тоя...според теб това изказване на модератор ли е?За мен не е,модератора като такъв трябва да спазва реда,а не да създава хаос с постовете си и да предизвиква потребителите...на галфон се обиждахме в 5ти клас.Личи си колко ти е акъла и на теб.Първоначално написано от MakeMeLaugh
И нима някой ще си признае, дори и да е така ?Първоначално написано от Cucko0
![]()
Първоначално написано от hondacbr954
Eлеее не сте ме баннали... надявам се някой да се е усетил какви простотии вършите тука мод-четата, дано поне малко сте сепочувствали гузно... Надявам се...
Крайно време е да спрете с чаршафите! Не е нужно останалите да скролваме по 30 минути за изказване от два реда накръст!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мен акъла си ми е напред, не се безпокой
Не знаех, че има мода и сред обидите![]()
Кажи сега какво е модерно :Д
Обаче вие защо се държите така все едно сме ви длъжни с нещо така и не стана ясно?
Акциите ли имате във форума...
Винаги има недоволна групичка, то е ясно. А точно вашата групичка, хич не е за пример, дори напротив, пък тръгнали правосъдие да раздават.
Пишете абсурдни неща наизуст, без поводи, без доказателства, категоризирате хората без да ги познавате, измисляте си събития, дори недообмисляте какви простотии казвате, а сега се борите за нещо без да знаете за какво точно. Въобще защо спамите?
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Няма никакви моди, никакви групички, никакви акции- просто сме изумени от просторията на някой хора...
Я ми кажи ТИ тогава това не е ли абсурдно:
" а на принцип, който съдържа в себе си само единствено моята и тази на останалите модераторите преценка.
В случая - само на моята.
Ако не ви харесва нещо - прав ви път.
дори не и знам истинското име
Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне "
Това са думи на твой колега!!!
Такъв личен пример ли давате?
Момент да се съвзема от смеха,който ме налегна след като прочетах поста тиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
От къде да започна....Кои сме НИЕ и кои сте ВИЕ?Като си в червено се мислиш за нещо повече ли,че делиш хората на НИЕ и ВИЕ?Коя е тая нашата групичка,доколкото се познавам,не участвам в никакви групички?
Говорел съм глупости писал съм бeз доказателства и тн-доколкото не ме лъжат очите ми съм обосновал всяко едно мое изказване с цитат,кое от написаното не разбра?Прав си не познавам мачока,но е достатъчно да си изградиш мнение за човека по постовете му нали така?Все пак сме във форум.Казвам ти какви са моите впечатления от него и не мисля че са грешни.Явно иска да го познаваме с това което демонстира,така че нямаш право да ми казваш,че не бил такъв или онакъв.Сам се излага,както и ти в момента,опитвайки се да замажете положението..по-добре спри да пишеш,защото ставаш смешен,измисли какво ще напишеш и се пробвай пак...или не по-лесно е да локнеш темата нали си мод или да ме баннеш?
И накрая защо спамим?Боже господи сериозен ли си или?Мачока си е пуснал темата не знам какво е очаквал да привлече внимание или просто да трупа точки пред момичето ли не знам...обаче е адски жалко.Ако искаш да ме опровергаеш обясни ми смисъла на тази тема?
Стига подскача сега, спокойно
Аз не деля. Ти така си го нагласяш.
Ние - модераторите, Вие - потребителите.
Кое си обосновал. За мен - нищо.
Обосноваваш се за преб теб, с твои си доводи, без доказателства. Както на теб ти е удобно.
Другото - пак не си разбрал, аз не защитавам Мачока, не съм му адвокат. Отново ти така си го нагласи. Смешен съм бил - а ти ли си критерия за кой е смешен и кой не - ами не си. Смея да кажа, че смешното е това, което започнахте, от нищо се опитвате да направите нещо. Ем не става.
Опита ти да се правиш на оборотен с това да казваш да съм спрял да пиша, да съм си помислил какво да пиша, и последното изрчение, че били по-лесно да заключвам - това е върха на тъпотията, която измисли. Идея си нямаш що за човек съм, но щом така си решил - ок. Нямам намерение да впечатлявам точно теб.
Мачока във всеки случай предполагам* не е пуснал темата, ревльовците да си избиват комплексите.
И ако си вярваш, че е пуснал темата да се хареса на момичето и едва ли не после да получи нещо в замяна - това е най-елементарното лапешко мислене, ето тука вече е смешното :Д
Цялата простотия започна, че някой си решил да говори наизуст неща за татковината и ги принесе и тука, без нито да знае хората, нито ситуацията и се почна. Вие сте нереални бе![]()
@MakeMeLaugh написа толкова,а нищо не каза...
НЕ се опитвай да извъртиш нещата,все едно аз си ги измислям,защото не е така.Хората също четат тази тема и виждат какви глупости пишете и как се чудите да замажете положението...
Казах ти кое не разбра?Кажи и ще се опитам да го обясня на ниво първи клас,щом не ти е ясно.Кое си обосновал. За мен - нищо.
Ако даването на модератирски права за вас е нищо,дайте на мен тогава?Разбираш ли сега какво е смешното.Вместо да се опитваш да ме изкараш идиот които не знае какво пише и защо,първо се погледни тебе,какви ги пишеш.Може би точно тогава ще намериш "смешното".Смешен съм бил - а ти ли си критерия за кой е смешен и кой не - ами не си. .Смея да кажа, че смешното е това, което започнахте, от нищо се опитвате да направите нещо.
Напротив,нямам твоето мислене,че да си меря пишката с някой в форум хаха.Просто се застраховах,че ще се измъкнеш като ме баннеш,което всъщност въобще не ме вълнува.Опита ти да се правиш на оборотен с това да казваш да съм спрял да пиша, да съм си помислил какво да пиша, и последното изрчение, че били по-лесно да заключвам - това е върха на тъпотията, която измисли.
Тук съм напълно съгласен с теб,вече обясних защо мисля я е пуснал.И явно доста хора имат моето "лапешко мислене",защото го споделят.Но нека да дадем възможвост на мачока да обясни.Мачока във всеки случай предполагам* не е пуснал темата, ревльовците да си избиват комплексите.
Не,цялата простотия я започна мачока не потребителитеЦялата простотия започна, че някой си решил да говори наизуст неща за татковината и ги принесе и тука, без нито да знае хората, нито ситуацията и се почна![]()
И това ли е великия довод, че просто така е прието в БГ?Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Ако това ти е начина на мислене за всяко нещо - зле за теб, сам си причиняваш болка.
И как да го направят модератор, като не го е заслужил - какво по-особено и по-различно си направил за другите или си постигнал от останалите. И какво впечатление смята, че оставя в другите - пример ли дава?
За да станеш лидер - трябва да се държиш като такъв. Или сам да поемеш инициативата, или да внесеш иновативност. Да покажеш желание за развитие.
А не да тъпчеш на едно място, да презираш всички, да се изказваш неподготвен или да категоризираш всички ей така.
П.П. Shadow, нямам намерение да дърдоря като латерна на човек, който сам се е ограничил.
Както каза, хората четат и мислят.
hondacbr954, не знам на какъв принцип се избират модовете тук, нито ме интересува особено много. Но от твоите писание е нищо не вдянах! То няма препинателни знаци, а пък за някаква смисленост на съдъжанието да не говорим. Може и да има, ама еби му майката, поне да се структурира правилно. Очаквам в скоро време в тоя форум да започне да се общува чрез поредица от грухания и викания, че нали тук е интернет, кво ни пука за граматика.
По темата: кво толкоз ви грее кой как са го избрали? Все едно пък толкова насериозно взимате този раздел, че да си разплетете чорапите от ужас как не се знае кой как става мод....Да ви имам проблемите и големите драми.
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire