.
Затворена тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 279

Тема: Cucko0

И защо си мислите, че някой завижда не ми е ясно аз до тук не видях някой да нападне сиско с нещо
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не, не е прав. Но 70% сте повърхностни и слепи, за да загреете. Има неща, които от модераторска гледна точка се виждат доста по-добре отколкото от потребителска. И това решение НЕ е случайно.
    Значи с мачока се разбрахме на ЛС и реших повече да не пиша в темата,обаче модераторските ти своеволия няма как да не ме подразнят.Пускате тема,следователно в нея ще има мнения на потребителите.Дали ще са положителни или негативни,това не е от значение,всеки има право на мнение.Обаче много ми е интересно защо се заяждате с хората които имат мнение различно от вашето?Като не можете да търпите критика,или мнение различно от вашето защо пускате теми?

Въпреки че е форум,нещата тук са както и в живота-винаги има отзиви.И теб ще те попитам-мислиш ли че това държание ти подхожда-да наричаш потребителите повърхностни и слепи?Нима всеки,чието мнение не е като твоето е повърхностен?

Живееш в някакъв свят,който няма общо с реалността.Обмисли си следващия пост,който ще напишеш.

Град
    Кърджали
    Ей хора излезте от филма и пораснете, няма такива неща като някой да бъде назначен за модератор, защото на някой висше стоящ му се е до е***о, хората са преценили че този потребител е подходящ да моделира раздела, и че ще се отнесе коректно с потребителите, а и раздела има нужда от млад модератор, който ще е далеч по демократичен в раздаването на правосъдие!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Айде моля само без реакции а-ла висша и обективна инстанция.

Всеки има право на мнение - така е. Не го оспорвам. Когато обаче някой (не визирам теб изобщо) претендира за различно такова следва да го подкрепи с някаква информация. Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)

Какво държание подхожда на мен си е лично моя преценка и, за да съм използвал съответните думи, значи така мисля. Изобщо няма да лицемернича и да пиша глупости. Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители. Или пак ще минем на двойните стандарти? Когато мнението ми е срещу вашето аз съм лош модератор, но когато не е съм добър потребител!? Айде стига.

Цитирай Първоначално написано от Charmine
    Ей хора излезте от филма и пораснете, няма такива неща като някой да бъде назначен за модератор, защото на някой висше стоящ му се е до е***о, хората са преценили че този потребител е подходящ да моделира раздела, и че ще се отнесе коректно с потребителите, а и раздела има нужда от млад модератор, който ще е далеч по демократичен в раздаването на правосъдие!
    ЕЙ тва специално беше супер корекно, нали ?
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Поне да бяхте направили модератор PinkPan7her
    вижда ми се доста по-добра алтернатива от "избраната"
    Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    Кърджали
    @0y7ofCon7roL - За това че нямаш право на мнение определено не е права, но за това че не си човека, който решава кой да е модератор, и кой не, е напълно права!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)
    А замислял ли си се защо е така?Ако давахте повече инфо,относно избирането на модератори,може би нямаше да ги има тия 5 страници спам.Вместо това можеше темата да гласи нещо от рода на

"Имаме си нов модератор бла бла бла.Беше избрана защото имаме нужда от млади хора бла бла,има много свестни постове бла бла."

Вместо това прочети само как беше поднесена темата един вид "имаме нова модераторка,дръжте се прилично иначе ще ви покажа сила"..?

Виждаш ли къде е разликата.

Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители.
    Така е,но трябва да имаш лична мярка.Докато един потребител,преувеличавайк с думите може да отнесе бан,обратното не може да стане.В случая обиди половината форум,но няма кой да те санкционира нали?И не мисля,че въобще е примерно за един модератор да се държи така,не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Осмисли го и приеми забележката ми,вместо да се опитваш какво умно да измислиш да ми отговориш...

Charmine
    Аз нито съм просветен да взимам такова решение нито пък искам ама не може наякоя си вчерашна .... да ми се прави тука на Лили Иванова
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Charmine
    @0y7ofCon7roL - За това че нямаш право на мнение определено не е права, но за това че не си човека, който решава кой да е модератор, и кой не, е напълно права!
    Ставаше въпрос, че въпросният потребител няма право на мнение в процеса на определянето кой ще става модератор, което е така, но беше заявено твърде директно, а 80% от населението предпочита да му се хвърля прах в очите.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Колкото и да пишете, да спорите, да се обиждате, няма да промените нищо. Наистина не мога да разбера защо е целият този цирк, вярно е форум, но вече стана досадно - от две, три страници едни и същи хора повтарят едни и същи неща с различни думи или километражни цитати. Cucko е модератор и толкова - поздравления и дано да си вършиш работата. А останалите, на които това решение явно изключително много им пречи, пийте една студена вода и се успокойте. ;]

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Съгласна с всички мнения на Sh@d0w.
    Иначе, както каза някой по-горе за розовата пантера, абсолютно съгласна. Виждала съм я много пъти в различни раздели да дава точни мнения. И ми се струва доста по-достойна за мод, отколкото Сиско. Но какво разбирам аз...
    П.С. Сиско, честито.
    В крайна сметка не ми пука особено кой е модератор и кой не.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Офф аре наистина някой да заключи темата, така и така няма да се разберем най-много да изгорим аз и още един двама
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)
    А замислял ли си се защо е така?Ако давахте повече инфо,относно избирането на модератори,може би нямаше да ги има тия 5 страници спам.Вместо това можеше темата да гласи нещо от рода на

"Имаме си нов модератор бла бла бла.Беше избрана защото имаме нужда от млади хора бла бла,има много свестни постове бла бла."

Вместо това прочети само как беше поднесена темата един вид "имаме нова модераторка,дръжте се прилично иначе ще ви покажа сила"..?

Виждаш ли къде е разликата.

Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители.
    Така е,но трябва да имаш лична мярка.Докато един потребител,преувеличавайк с думите може да отнесе бан,обратното не може да стане.В случая обиди половината форум,но няма кой да те санкционира нали?И не мисля,че въобще е примерно за един модератор да се държи така,не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Осмисли го и приеми забележката ми,вместо да се опитваш какво умно да измислиш да ми отговориш...
    Първо, престанете с тази спекула. Както виждаш нито един от тук-изразилите-мнение потребителите не е баннат, а имаше къде къде по-остри коментари от моите. Така че не излизай с номера - ти си модератор, теб няма кой да те банне, а те онеправданите ще им делнат акаунтите. Няма такова нещо и тая тема много ясно го показва, защото има хора, които си заслужават директен бан по точка 2 и точка 12, но както ясно се вижда не са си го получили. Така че стига.

Информация за това как се става модератор има достатъчно в раздела за похвали и критики. Повече не е нужна. Това не е конкурс. Ако потребителите нямат доверие на обективната преценка на модератори и администратори (което между в прочем е много удобно за спекула), то това си е техен проблем. Аз не знам някой да е станал модератор през задния вход с връзки, снимки и т.н. Всеки е станал за заслуги.

Познавам мачока (успокойте се - след като станах модератор), така че темата въобще не ме учудва, нито стилът и. Въпрос на написване. Попрегледайте му мненията и може и да загреете за какво говоря.

Да обидиш и да кажеш истината са две различни неща. Няма за какво да бъда санкциониран. Това, че съм остър, не значи директно, че обиждам.

не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Лъхна ме толкова високомерие, че дори не знам защо ти отговорих. Ще помоля пак да няма повече изречения от типа на "Аз съм висша инстанция", защото най-много обичам нравоученията от хора, които ми правят забележка. Забележка е едно, да се държиш като вся и всъо друго.

Мега фен Аватара на machoka
    'Розовата Пантера' беше подложена на обсъждане да я поканим да ни помага, но на този етап се въздържахме заради навика и да обижда наляво и надясно без причина. Колегите я предложиха, а аз само до 3 страница назад в профила не видях едно мнение, което да не е обида или присмех към някой. Иначе съм благоразположен, защото въпреки държанието си изглежда свестна мацка, така че оставаме отворени към по-нататъчни отношения с нея, ако си пооправи държанието и изказа.

Град
    София
    Аз също имам съображение против, различно от това на мачока, но нямам намерение да го споделям.

ПС: Не засяга личностните качества на потребителката, а дадени събития от миналото, които непряко засягат нейната кандидатура и, които не са ви известни.

anonymous708973
    Guest
    Заради математиката, нали?
    Невър майнд.

Да, рязка съм, но явно в този форум става по този начин. Не може да се пускат теми с, меко казано, дебилни въпроси и да се очаква свестен отговор. Или потребителят да очаква да седнем и да му напишем есе.
    Имам доста ЛС-та от потребители, на които явно по някаква причина съм направила впечатление, и са ми искали съвет. С тези, които го заслужават, съм дипломатична и помагаща.
    *минутка за самореклама* :Д

Нямам нищо против Сиско, въпреки че няма да е зле да започне да използва препинателните знаци по-честичко. Всички сме виждали зарибявките към нея, но на този етап не мога да кажа, че е избрана заради лично отношение. То ще си проличи, ако е така.

Лека вечер, колеги.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Не виждам кво толкова се впрягате.Който и да направят модератор,на нас няма да ни искат мнението,така че няма смисъл от тези спорове.А и сериозно,толкова ли ви е скучно,че правите от мухата-слон? В крайна сметка това е един форум,в който си убиваме времето,не е края на света

И все пак,Cucko-успех !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    В крайна сметка това е един форум,в който си убиваме времето
    А може да е доста повече от това...

Мега фен Аватара на machoka
    Да, рязка съм, но явно в този форум става по този начин. Не може да се пускат теми с, меко казано, дебилни въпроси и да се очаква свестен отговор. Или потребителят да очаква да седнем и да му напишем есе.
    не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение. Всеки модератор, който се присъедини към нас, особено за секс раздела и сходните му, му дръпвам една лекция за морала и за това, как тук модерираме не толкова спрямо правилата на форума, а спрямо моралните устои. Ако някой напише 'вчера ебах еди коя си пача' - директно лок с мотивацията, че така НЕ СЕ ГОВОРИ, въпреки че няма такова правило във форума. Т.е. - тук упражняваме възпитателен контрол - защото децата вместо родителите си, питат нас (в такова време живеем), и поне що се отнася до екипа - трябва да им помагаме, да ги насочваме, да ги ВЪЗПИТАВАМЕ на сексуална култура, на подходящо държание и т.н.

Ето защо мацко, няма как да обиждаме. Трябва да сме толерантни към неразбралите, незнаещите и т.н.

Естествено, такива кооперативни елементи от селски произход, като 0y7ofCon7roL и това не заслужават, но пък аз винаги съм бил лошото ченге тука (за тва никой не ме харесва, и..да, приемето го за даденост), така че на мен ми е позволено да хлебя тия, които се самозабравят и надигат главица по-високо от интелектуалния си капацитет.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Моля Ви ,заключете я,че станахте за резил
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Яката драма

Ако сте тук само и само да си убивате времето, то е самоубийство да си модератор - вместо да си правиш кефа си създаваш работа. И то неблагодарна.

Представям си да се налага да чета ЛС-та от някви мизерници

И не на последно място "модератор" тук, както и по телевизора е малко криворазбрано понятие.

A PinkPanther i разни други как се вживяват...
    Вие на по 30 ще сте нервни развалини и ще обремените децата си доживот. Осъзнайте се бе!
    ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Заради математиката, нали?
    Невър майнд.
    Много си далече от истината. Аз мога да деля потребителя от мнението му и това, че твоето се е разминавало с моето някого, изобщо не значи, че няма да те подкрепя за модератор. Казах "непряко", сиреч не е нещо директно, което си направила. Съвсем друг фактор е.

Как въобще ти хрумна, че ще използвам личен спор за да съм против??!!

Прочетох всички седем страници,и немога да разбера,защо въобще започна това заяждане от страна на потребители към модератора ?! Вече е факт ,че Сиско е модераторка.... Мачока така е решил и това е неможете да промените нищо.А и мачока можеби направи грешка,че чак тема направи,ако беше го направил тихо мълком можеби нямаше да се дигне такава шумотевица за нищо,но пък от друга странa потребителите е хубаво да са информирани кой ще управлява раздела.
    Fitness

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Баси филмарите сте.
    *сън*

Град
    somewhere...
    Хорааа осъзнайте се....
    Сиско вече е модератор и каквото и да коментирате няма да го промените.
    Мачока ви се обоснова човека най подробно, влючително лични неща, които не беше длъжен да казва, но които все пак трябваше да каже за да спрете с тъпите коментари..и пак има недоволни.....
    Направи даже тема и я представи, за да не стане после някой хора пак да казват, че всичко става скрито и покрито.
    Добре де вие кво искате много ми е интересно...като сте недоволни от нещо изкажете си мнението 1, 2 пъти и това да е....а не 7 страници глупости.
    Аз също не съм голям фен на Сиско, но все пак Поздравления....дано си вършиш работата както трябва, пък и щом е избрана си има заслугите за това момичето
    Айде някой да заключи тази тема, защото вече ми писна от толкова тъпаци, пък и тя не заслужава такова отношение!!!!
    Ако искате ме хранете....това си е мое мнение.
    P.S. Сиско успех и дано се справиш със всичките т***ци

They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си