- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
Егати... разрази се втора световна за такава тъпотия. Нали всички се сещате, че в момента, в който модовете загасят компа никой не ги пита в кой форум са властелини на реда? Нито им дават пари за тоя велик свети ранг, нито на някого му пука. Все тая дали ще е Сиско или някоя друга. Не я избират за президент в крайна сметка. Избират я да тегли ключа на някоя и друга съвсем идиотска тема и това е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
ужас
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Само да ти кажа,че 2-рата световна МИНА.Отвори малко учебника.Първоначално написано от SisiStrange
Колко логика има в тоя пост..Първоначално написано от SkylineDrift
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от Sh@d0w
Олио в ОГРОМНО количество!![]()
![]()
Ти си погледни в речника на думата "метафора".Първоначално написано от SkylineDrift
ПП. Писала съм дори доклад за втората световна и по-точно за концентрационните лагери, тъй че учебника е отворен (респективно и затворен) отдавна.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като не си си направил труда да прочетеш цялата тема,ще ти препоръчам да не ме цитираш,изказвайки се неподготвен.Ходи да си трупаш постове в друг раздел ок?Първоначално написано от SkylineDrift
Не си националист, а ксенофоб - и то неук.Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
Е***и зависта,защо пък трябва да е с връзки.Да почти навсякъде е така в България,ама то пък едно,две честни и нормални неща да има и вие го изкарвате лъжа и клеветите..Тъпо е,а не се замисляте и че се самоунижавате с тия глупави убиди..какъв е смисъла?
Поздравления Cucko0![]()
Ехе... 10 страници. Хора, смешни сте, изпокарахте се за някаква глупост. Все пак, както казаха, не са избрали президент... а просто поредния модератор в един форум... Не е болка за умиране, дори и да има много по-.. заслужаващи от нея. И все пак поздравления на модераторката.. дано поне да си върши работата, на пук на тия, които бяха толкова против нейното "назначаване" на този пост.![]()
+Първоначално написано от xixixixi
Щом са й дали тези права значи трябва ! Тя е страшен човек така че няма да злоупотребява с правата си,а ще ги използва по начина по който трябва !
Поздравления и от мен !![]()
>>DjBelev<<
Два свирчока и си модератор.[/url][/code]Първоначално написано от PinkPan7her
machoka 100 пъти обясни как и на какъв принцип се избира модератор тук .Защо още продължава да се обсъжда тази тема ?!Първоначално написано от Uplo1d3r
Hostis Honori Invidia
Първоначално написано от Uplo1d3r
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Сиско0, приеми един съвет от мен...
Престани да обръщаш внимание на всеки кретен. Аз като станах модератор, имаше една поредица от 5-6 теми в раздела за критика, които ме оплюваха и т.н. Просто не се чувствай длъжна да отговоряш на всеки, защото (а) хората завиждат, (б) това си е чиста загуба на време, (в) има прокариоти, на които, както се вижда, колкото и да обясняваш, няма да вдЕнат. Сиреч не си губи времето. Гроздето е кисело - всеки път е така.
Ползвай си ранга по предназначение и просто спри да отговаряш на малоумните включвания.
ПС: Сега чакам някой да писне, че съм много груб и съм му накарнил личното достойнство с ужасния си изказ.![]()
В този раздел никога не съм писала, но редовно го чета. И съм забелязвала доста добри отговори на Cucko, и то не само тук. При положение, че има времето и желанието да следи какво се случва из форума и да го контролира съответно, не виждам никакъв проблем. Бутам се между шамарите, знам, но просто реших да изкажа мнение. А темата мисля, че е пусната просто, за да сте информирани, а не от нищото да видите, че някой, който до вчера е бил потребител и просто си е писал мнения, днес вече е модератор и ви прави забележки за неподходящи коментари, да кажем.![]()
То голям контрол пада като гледам.Всеки плюе на ляво и на дясно, Модераторите виждат, пускат по един коментар и продължават да гледат.![]()
![]()
=D> Може да съм нова в този форум, но това не трябва да залъгва, защото от доста време наблюдавам - разбирам от това онова и определено съм на мнение, че при такива "културни" постове темата може просто да се Заключи!Но защо някой да си прави труда, като може да гледа сеир.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Защото в момента, в който тази тема получи катинар, разни 12-годишни пиклъовци, ще се разкекерчат, че модераторите сме гадни, лоши, субкетивни и им взимаме правото на глас, нищо че до преди 5 поста са псували като абсолютно селяни и са се държали по абсолютно имбецилен начин. Казахме го това и по-рано...нали следиш?![]()
Предполагам, защото и това е част от стратегията на сайта. Иначе, със сигурност щяха да се трият глупостите. Както се изразява един приятел от друг форум, "никой не може да пише толкова бързо, колкото аз мога да трия".
Защото се правя на толерантен.Първоначално написано от Rorschach
Въпреки, че ми стъпват на врата с всеки следващ пост.
до колкото имам наблюдения върху девойката...симпатична е и не е малоумна.
успех й пожелавам![]()