- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
Аз ли съм единственият, който никога не е искал и няма да иска да стане модератор? Някои хора правят хиляди левове на месец от реклами, а модераторчетата вършат черната работа безплатно. Отговорност си е, щот не можеш да сереш в темите както понякога правя аз и да си правиш каквото си искаш..., а пък файдата е някаква илюзьорна превилегия да ти пише МОДЕРАТОР под името. Щом има мераклии - нека.
Мачока, кво им са обясняваш на тия? Решил си - точка. Край. От целите обяснения, оправдания и защитни реакции излиза, че наистина користно е било направено на модератор тва момиче.
cucko ми се вижда едно съвсем нормално момиче, което не е с нищо по-специална от другите момичета на нейната възраст. Нито има някакви изключително отличаващи се мнения, нито е някаква красавица. Не виждам защо толкова калабалък има заради нея...
На мен ми е все тая кой е модератор, стига да не ми докосва мненията и да не се прави на по-велик от мен. Въпреки всичко е препоръчително модераторите да са хора, които наистина знаят какво пишат, защото някой незапознат с конюнктурата като види сакралната титла МОДЕРАТОР, може да реши, че това мнение е богоизбрано и да направи някоя глупост.
Temet Nosce
벨야카
еми не ...и аз нямам нервите и времето, за да се занимавам![]()
Абе заключвайте темата няма да мрънкам никаде, така и така каквото имаше го казахме и аз и всичките други колеги, едва ли някой ще каже нещо ново. Пак искам да подчертая, че по никакъв начин не съм против назначаването на Сиско. Мен ме ядоса това, че някои от модовете решиха да се правят на много велики и да си преписват заслуги на възпитатели и какво ли не. В началото на темата се изказваха по съвсем друг начин, а към края решиха да се правят на много либерални и едва ли не да ни запознават тука с политиката на сайта.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
мерси![]()
Hostis Honori Invidia
Определено има какво да се прочете в тази тема.Смешна е ситуацията, още по-смешни са хората, които обиждат и в случая пишат(?) без да са сигурни в думите си, без ясно да се обосноват или да подкрепят мнението си на място.
И понеже ми дойде на ум не толкова пресен случай - amk333, спомнях си го как помагаше още в Информационните технологии, драсваше и във фъна. Останала съм с добро мнение за този човек. След като получи модераторски права се държеше по абсолютно същия начин - помагаше, зачистваше теми във Фън,фън и пак фън, когато сигнализирахме и не само. Имах впредвид с този пример,че не промени заради някакви звездички и надпис и да се държи примерно както се изказаха много преди мен 'хванал бога за рога'.
Нямам нищо против новата модераторка, Cucko0, честито.Сега може и мен да ме изкарате гъзолизец, нищо против.
И другото, което е, не знам защо толкова се натягате за едни рангове, за едни звездички, за админчета, модераторчета? Ако искате да сте полезни на сайта можете да го правите и без някакви заслуги, стига да го искате. Там е работата, че всички искат да се отличават по някакъв начин от останалите и когато някого, който наистина го заслужава го огрее всички започваме да злобеем, вместо поне да го поздравим. С звездички или рангове, всички сме хора... а тези вече колко страници станаха, мисля че бяха напълно излишни.
Тъжно cranberry. ;sПървоначално написано от cranberry696
Temet Nosce
벨야카
В случая трябва да е gentle, не gently.Първоначално написано от cranberry696
Имах предвид тъжно cranberry, а не "Тъжно, cranberry" ;s ;s ;s ;s
Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=sIgLgwjC28I
Temet Nosce
벨야카
Бах, за нормалните момчета няма ли граматика? Gentle е съществително, gently прилагателно. Но не това е същественото в темата!
Дюнерът се върти, а покрай него и и милионите съдби.
За да не е спам, cucko е доста по-забележим в гръдния сектор от umri. Въпрос на вкус, казало кучето и се облизало под опашката!
Цунки и на теб.Първоначално написано от cranberry696
sadignat пак brat-ва.Първоначално написано от sadignat
Кажи забележимА, поне, че ко шси помисли момичиту. Нормално за гръдния сектор да е така..., ако беше казал иначе щях да се замисля и дори наплаша от теб.
harsh - harshly , gentle - gently. Казват ти съществително, ти отвръщаш с прилагателно.. как ти се струва? Всеки път като ми садваш по мненията ми докарваш душевна еякулация за това колко ти е тъжно, аххаха.
Temet Nosce
벨야카
Не стига, че е най яката мацка, а са е и модератор а? Усрахте ли се от яд?!
Долна племка такава...само знаете да завиждате бе!![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Всъщност gentle е прилагателно, a gently наречие ....Първоначално написано от bratignat
![]()
Първоначално написано от britzy
Точно.
Поне като поправяш, поправяй вярно...
В компанията ти често се "садвате",а? А после се "ексайтвате".....Защото в моята и до нещастие не стигаме - най-много да ни е криво, но нищо не ни отчайва. Или трябва да е замазване? Ей на, някой може и да те разбере, ако използваш богатия български език. За садвам...щях да напиша, че е някакъв, бесен педалск***и израз, но се сетих, че трябва да се използва - хомосексуален.Първоначално написано от umri
Без да знам ЕГН-то на Cucko, само чрез мненията й - уравновесена е. Фактът, че потребител, който чете само някой теми го е установил, означава, че е забележима. Както и изразите на съученичките ти, които копираш от тях. Лошо влияние, намирисва ми на естроген....
За правописа - момичета прави сте. Сгреших, проверих, извиних се - не е особено римско, но си е така. Идеята ми беше, че не е необходимо, да отговаряш, по същия калъп.
Много нахалство в тая тема.. Мненията ви не са изтрити и темата не е локната, само защото модераторите са толерантни. Отидете във форума на замунда, да видите за какво става дума, там нямаш право да опрекваш и казваш лошо за човек с два пъти по-висок ранг от тебе, по простата причина, че е направил много повече за сайта отколкото теб. Критика се приема, но в специални теми и написана с уважение и аргументация, като не ви изнася, изчезвайте. Ето ви мнение от НЕмодератор, да видим какво ще ми кажете на мен. И още веднъж ще кажа, модераторите изпълняват ролята на избиращи кой какъв да е, защото са направили много повече за това вие да четете и пишете тук. Интересно ми е като сте толкова отворени, що не си направите един форум и да видите какво е да ви се качат на главата някакви лапетии, които дори не знаят как процедираш и не ги интересува.
МОМЧЕ
Първоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми стига да знам, че без нито веднъж да съм те цитирал започна остро да се заяждаш с мен. Сега ми е толкова забавно да ти гледам отчаяните нападки. Разбери, че всеки цитат, който ми правиш, искрено ме забавлява, гали ми и без това огромното его, за това, че дори и в интернет успявам непряко да накърнявам нечие ниско самочувствие и комплекси. Такива типове като теб са ми били и някои съученици, и познати, дори някои от тях от яд са се опитвали и да се бият с мен. Нямаш си идея... Най-многото, което можеш да направиш е да спреш да ме цитираш, и пряко или непряко да спреш да се опитваш да ме засегнеш. Абсолютно всичко друго те прави жалък.Първоначално написано от bratignat
Temet Nosce
벨야카
Изненадата ти, за негативния прием, с който са посрещани мненията ти, изглежда искрена, затова ще отделя малко от времето си.
Постове тип "ощипана госпожица" и класификация без обосновка не са доводи. Номерът с пренасянето на спора в личностен конфликт е доста стар, но в случая съм абсолютно индеферентен към теб, така, че не ти върши работа. Не съм и продължавам да не се интересувам от личността ти, независимо дали е невероятна или чалга калъп.
Излез от филма - ако имаш да казваш нещо по темата, най-после го кажи. В последните ти 2-3 мнения не видях нищо освен напатки. Когато нямаш основата (патки), просто няма да се получава. И не забравяй да си вдигаш нервите след като си ги изпуснал.
За да съкратя дългата история - излез от кенефа - ще преядеш.
Най-лесния вариянт е да се заключи темата. Модераторите - кво ви боли , че някво хейтърче завижда , че не е мод. Все пак това е тийн проблем. Трябва ли , за да помогнеш на някой да имаш някви права ?! Не виждам честно казано НИКАКЪВ проблем , че Цицко е модератор - Колкото повече толкова повече !. Мачока каза каквото трябваше, а да се хващаш за едно нещо 100 пъти е тъпо. Това , че някви кЛамерчета са тръгнали из форумите и си пренасят комплексите и в интернета не значи , че всички трябва да им се вързват и да лаят против всички и всичко.
Извод - Който не яде халва , няма да стане модератор. Т`ва е!
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"