- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
Първоначално написано от thefreak
ЕЕЕЕЕЕ, бахти модераторите бахти чудото... Аз се чудя защо в тоя саийт една тема не може да ми дръпне вниманието и да отговоря, но проблема не е бил в хората тукла а в така наречените "модератори"- жие се оказахте по кухи от всички тука... Бе Улйо заспал как може модератор да казва неща от сорта на " Ако не ви харесва нещо - прав ви път." ние хубаво ще си хваниме пътя ами ти тогава хуя ми ли ще гледаш... Как може да си толкова ограничен тип... И в крайна сметка ще кажете ли какво са критериеете? Какво го овъртате като някви кучки дето не знаят как да си потърсят... Ти си модератор- ти трябва да работиш по ясни критерии тука, тогава искай от нас- застани и кажи на хората
1-
2-
3-
4-
...
Нали Вие- модераторите, сте хората с принципите тука... Лична преценка- лична преценка ще си взимаш в вас за жена ти, не тука...
"Модераторите не се избират на принципа" Това да не ти е някакъв ресторант бе- къде ти е личния пример, че ние да се движиме по някакви принципи и правила в тоя форум, ами представи си на някой от Вас "модераторчетата" ви хрумне тука сутеньори да ставате? Бах ти простотията... Не бива да си хванал горния за долния...
" при положение че дори не и знам истинското име" Бе ти хептен си се олял... Няма ли някои да ти събере версиите... Ако искаш ЕГН-та да ти казваме, банковите си сметки?
"Така че - който е са такива разбирания, да се чувства поканен да напусне темата." ами твоето разбиране къде е, ти вобще разбираш ли каква ти е работата тука? Да си определяш модераторчета по "лични принципи" ? Къде ти е акъла, къде ти е достойнството- имаш ли вобще нещо такова..? Какво сега- след подобен коментар ще махнеш него, ще ми махнепш ппрофила (не че нещо ме спира да си направя нов...) и ти си Бог? Мале колко си ограничен, че темите после били тъпи... Погледнете модераторите, правете си изводи за темите...
Та ти така или иначе ще триш след мене ами ако имаш поне капка достоинство застани като Мъж и отговори на човека като такъв!