machoka написа:
при положение че дори не и знам истинското име взе да ми ПОДписва леко.
Попринцип нямам нищо против Cucko0,от мненията които е писала съм си изградил мнение,че е точна.
@machoka Обаче твоя довод не струва.Значи не знаеш нищо за нея и просто ей така и даваш мод права?На всички ни е ясно,няма смисъл да увърташ или да се обясняваш.Това,че си мод и се опитваш да се правиш на оборотен във форума,говори само за себе си.От няколко дена ти чета постовете,в които се опитваш да флиртуваш с разни момичета в форума.Толкова ли си смотан irl,че се опитваш всячески да се подмазваш онлайн с надеждата да ти върже?Твърде жалко е...
До тези които питаха как се става мод-правите си нов профил,слагате 1-2 по-разголени снимки в темата за снимките (снимките трябва да са на момиче,нямча значение какъв пол сте),пускате 1-2 коментара,от които да се разбере,че не сте девствени и си нямате приятел в момента и пишете ЛС на мачока = 100% до 2 часа ще сте с модераторски права.
Сега очаквам и да ме банне или да заключи темата без да отговори,с което ще затвърди тезата ми.
продължавате с тъпите си изказвания ..кажи ми един модератор който е получил мод. си права с голи снимки или нещо от такъв тип ?