- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
Момент да се съвзема от смеха,който ме налегна след като прочетах поста тиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
От къде да започна....Кои сме НИЕ и кои сте ВИЕ?Като си в червено се мислиш за нещо повече ли,че делиш хората на НИЕ и ВИЕ?Коя е тая нашата групичка,доколкото се познавам,не участвам в никакви групички?
Говорел съм глупости писал съм бeз доказателства и тн-доколкото не ме лъжат очите ми съм обосновал всяко едно мое изказване с цитат,кое от написаното не разбра?Прав си не познавам мачока,но е достатъчно да си изградиш мнение за човека по постовете му нали така?Все пак сме във форум.Казвам ти какви са моите впечатления от него и не мисля че са грешни.Явно иска да го познаваме с това което демонстира,така че нямаш право да ми казваш,че не бил такъв или онакъв.Сам се излага,както и ти в момента,опитвайки се да замажете положението..по-добре спри да пишеш,защото ставаш смешен,измисли какво ще напишеш и се пробвай пак...или не по-лесно е да локнеш темата нали си мод или да ме баннеш?
И накрая защо спамим?Боже господи сериозен ли си или?Мачока си е пуснал темата не знам какво е очаквал да привлече внимание или просто да трупа точки пред момичето ли не знам...обаче е адски жалко.Ако искаш да ме опровергаеш обясни ми смисъла на тази тема?