Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
Мен акъла си ми е напред, не се безпокой

Не знаех, че има мода и сред обидите
Кажи сега какво е модерно :Д

Обаче вие защо се държите така все едно сме ви длъжни с нещо така и не стана ясно?
Акциите ли имате във форума...

Винаги има недоволна групичка, то е ясно. А точно вашата групичка, хич не е за пример, дори напротив, пък тръгнали правосъдие да раздават.

Пишете абсурдни неща наизуст, без поводи, без доказателства, категоризирате хората без да ги познавате, измисляте си събития, дори недообмисляте какви простотии казвате, а сега се борите за нещо без да знаете за какво точно. Въобще защо спамите?
Момент да се съвзема от смеха,който ме налегна след като прочетах поста ти

От къде да започна....Кои сме НИЕ и кои сте ВИЕ?Като си в червено се мислиш за нещо повече ли,че делиш хората на НИЕ и ВИЕ?Коя е тая нашата групичка,доколкото се познавам,не участвам в никакви групички?

Говорел съм глупости писал съм бeз доказателства и тн-доколкото не ме лъжат очите ми съм обосновал всяко едно мое изказване с цитат,кое от написаното не разбра?Прав си не познавам мачока,но е достатъчно да си изградиш мнение за човека по постовете му нали така?Все пак сме във форум.Казвам ти какви са моите впечатления от него и не мисля че са грешни.Явно иска да го познаваме с това което демонстира,така че нямаш право да ми казваш,че не бил такъв или онакъв.Сам се излага,както и ти в момента,опитвайки се да замажете положението..по-добре спри да пишеш,защото ставаш смешен,измисли какво ще напишеш и се пробвай пак...или не по-лесно е да локнеш темата нали си мод или да ме баннеш?

И накрая защо спамим?Боже господи сериозен ли си или?Мачока си е пуснал темата не знам какво е очаквал да привлече внимание или просто да трупа точки пред момичето ли не знам...обаче е адски жалко.Ако искаш да ме опровергаеш обясни ми смисъла на тази тема?