- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
@MakeMeLaugh написа толкова,а нищо не каза...
НЕ се опитвай да извъртиш нещата,все едно аз си ги измислям,защото не е така.Хората също четат тази тема и виждат какви глупости пишете и как се чудите да замажете положението...
Казах ти кое не разбра?Кажи и ще се опитам да го обясня на ниво първи клас,щом не ти е ясно.Кое си обосновал. За мен - нищо.
Ако даването на модератирски права за вас е нищо,дайте на мен тогава?Разбираш ли сега какво е смешното.Вместо да се опитваш да ме изкараш идиот които не знае какво пише и защо,първо се погледни тебе,какви ги пишеш.Може би точно тогава ще намериш "смешното".Смешен съм бил - а ти ли си критерия за кой е смешен и кой не - ами не си. .Смея да кажа, че смешното е това, което започнахте, от нищо се опитвате да направите нещо.
Напротив,нямам твоето мислене,че да си меря пишката с някой в форум хаха.Просто се застраховах,че ще се измъкнеш като ме баннеш,което всъщност въобще не ме вълнува.Опита ти да се правиш на оборотен с това да казваш да съм спрял да пиша, да съм си помислил какво да пиша, и последното изрчение, че били по-лесно да заключвам - това е върха на тъпотията, която измисли.
Тук съм напълно съгласен с теб,вече обясних защо мисля я е пуснал.И явно доста хора имат моето "лапешко мислене",защото го споделят.Но нека да дадем възможвост на мачока да обясни.Мачока във всеки случай предполагам* не е пуснал темата, ревльовците да си избиват комплексите.
Не,цялата простотия я започна мачока не потребителитеЦялата простотия започна, че някой си решил да говори наизуст неща за татковината и ги принесе и тука, без нито да знае хората, нито ситуацията и се почна![]()