Никой не пита нищо градивно, всеки тръби наляво и надясно, че голи снимки... нам си кво.. абе вие у ред ли си? На 23 год съм с работа, която ми поглъща цялото време и жена, която ми готви, правим хубав секс и когато не съм н работа, съм с нея... И е на 21г.
Според теб, дали си 'търся мацки' от някакъв форум? Боже мой, вие полудяхте.
ОТ години аз определям кой ще е модератор и на кой ще се свалят правата, също така и колегите имат това право да избират и обсъждаме. Всички настоящи модератори (о, чудо, има и мъже сред тях) съм ги избрал аз, лично аз. За повечето не съм се и допитвал, а направо съм ги добавял, както в конкретния случай. До момента, смея да твърдя - не съм допускал грешка. А какви са критериите - еми, много са и не съм длъжен да ви ги обяснявам, нямам и това време. Гледа се човека да не е имал кофти постове, да има достатъчно време и желание, да е помагал, да не е център на някаква форумна общност за да бъде максимално безпристрастен. СЪщо така гледам пола и годините, за да има хора от всички 'прослойки' в модераторите. Ние вече взехме да одъртяваме и повечето от екипа сме над 22 години, за това искам да 'назнача' млади и свежи хора на по 15-16 - защото такава е аудиторията и така смятам - че такива момчета и момичета трябва да са в управлението. Да помагат на връстниците си, а пък ние по-зрелите и преживялите да уравновесяваме нещата с опит, когато се налага. Защото и ние бяхме на тяхната възраст, като започнахме да се занимаваме със сайта.
За това Сиси и следващите няколко модератори ще бъдат на 15-16, за да има равновесие, към което винаги съм се стремял. За това в екипа винаги сме били пъстри хора - и докторанти, и музиканти, и хулигани, и бъдещи ЮПИ-та и т.н., вече одъртяващи тийнове или пък сега навлезли в пубертета. Няма двама еднакви човека. Съответно, каквото преценя, че ми трябва като колега към този момент, за конкретен раздел или група раздели - преценявам какъв човек ми трябва, отварям разделите и почвам да чета на хората постовете, запознавам се с тяхното 'творчество' из основи, допитвам се до моите колеги ако имам нужда от това и действам. И, о чудо за втори път, доста от тези, на които предлагам да ни помагат ни отказват. Разберете, че с ИСКАНЕ НЕ СЕ СТАВА МОДЕРАТОР. Ако сте на правилното място, в правилния момент по гореизброените критерии и още много такива - така се става.
Някой още да каже, че си търся голи снимки?! Или се изказвайте аргументирано и разумно, или ше си търпите последствия, че ми писна да се обяснявам на тоя и оня за действията си. Още повече на предубедени хора.