.
Затворена тема
Страница 3 от 12 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 279

Тема: Cucko0

Мега фен Аватара на machoka
    Никой не пита нищо градивно, всеки тръби наляво и надясно, че голи снимки... нам си кво.. абе вие у ред ли си? На 23 год съм с работа, която ми поглъща цялото време и жена, която ми готви, правим хубав секс и когато не съм н работа, съм с нея... И е на 21г.
    Според теб, дали си 'търся мацки' от някакъв форум? Боже мой, вие полудяхте.

ОТ години аз определям кой ще е модератор и на кой ще се свалят правата, също така и колегите имат това право да избират и обсъждаме. Всички настоящи модератори (о, чудо, има и мъже сред тях) съм ги избрал аз, лично аз. За повечето не съм се и допитвал, а направо съм ги добавял, както в конкретния случай. До момента, смея да твърдя - не съм допускал грешка. А какви са критериите - еми, много са и не съм длъжен да ви ги обяснявам, нямам и това време. Гледа се човека да не е имал кофти постове, да има достатъчно време и желание, да е помагал, да не е център на някаква форумна общност за да бъде максимално безпристрастен. СЪщо така гледам пола и годините, за да има хора от всички 'прослойки' в модераторите. Ние вече взехме да одъртяваме и повечето от екипа сме над 22 години, за това искам да 'назнача' млади и свежи хора на по 15-16 - защото такава е аудиторията и така смятам - че такива момчета и момичета трябва да са в управлението. Да помагат на връстниците си, а пък ние по-зрелите и преживялите да уравновесяваме нещата с опит, когато се налага. Защото и ние бяхме на тяхната възраст, като започнахме да се занимаваме със сайта.
    За това Сиси и следващите няколко модератори ще бъдат на 15-16, за да има равновесие, към което винаги съм се стремял. За това в екипа винаги сме били пъстри хора - и докторанти, и музиканти, и хулигани, и бъдещи ЮПИ-та и т.н., вече одъртяващи тийнове или пък сега навлезли в пубертета. Няма двама еднакви човека. Съответно, каквото преценя, че ми трябва като колега към този момент, за конкретен раздел или група раздели - преценявам какъв човек ми трябва, отварям разделите и почвам да чета на хората постовете, запознавам се с тяхното 'творчество' из основи, допитвам се до моите колеги ако имам нужда от това и действам. И, о чудо за втори път, доста от тези, на които предлагам да ни помагат ни отказват. Разберете, че с ИСКАНЕ НЕ СЕ СТАВА МОДЕРАТОР. Ако сте на правилното място, в правилния момент по гореизброените критерии и още много такива - така се става.

Някой още да каже, че си търся голи снимки?! Или се изказвайте аргументирано и разумно, или ше си търпите последствия, че ми писна да се обяснявам на тоя и оня за действията си. Още повече на предубедени хора.

MakeMeLaugh
    Стига си се правил ,че не зацепваш за кво иде реч. Пределно ни е ясно на всичките, че мачока си е разменил 2 3 сладки приказки със сиско и за това тя сега е модераторка, а аз изобщо не съм искал да ствам мод някога,щото чисто и просто не обичам да лижа задници
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

^^ гледай го келемето.. е, сегак каво трябва да кажа?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не ми е ясно всичко това какво общо със секса има? Never mind.
    machoka обясни на какъв принцип избира модератори, не виждам причина за заяждане. Някои хора толкова яко са влезли във филма, че навсякъде им се привиждат неща, които всъщност ги няма.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    @machoka Обаче твоя довод не струва.Значи не знаеш нищо за нея и просто ей така и даваш мод права?На всички ни е ясно,няма смисъл да увърташ или да се обясняваш.Това,че си мод и се опитваш да се правиш на оборотен във форума,говори само за себе си.От няколко дена ти чета постовете,в които се опитваш да флиртуваш с разни момичета в форума.Толкова ли си смотан irl,че се опитваш всячески да се подмазваш онлайн с надеждата да ти върже?Твърде жалко е...
    До тези които питаха как се става мод-правите си нов профил,слагате 1-2 по-разголени снимки в темата за снимките (снимките трябва да са на момиче,нямча значение какъв пол сте),пускате 1-2 коментара,от които да се разбере,че не сте девствени и си нямате приятел в момента и пишете ЛС на мачока = 100% до 2 часа ще сте с модераторски права.

Сега очаквам и да ме банне или да заключи темата без да отговори,с което ще затвърди тезата ми.
    +++++++++++9892383192832919832183982137

По-добре не бих могъл да го напиша.

Само се чудя как още не са почнали да банват хора за това, че са си исказали мнението..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Хахахахахах
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Премахвате теми заради погрешен раздел... Да не би на тая тема мястото да е тука? Какъв е смисъла от нея- питаха ви няколко пъти- и вместо да спамите (операторите) вземете наведете главите ако има нещо в тях! Тоя път намазахте лайната- случва се, не ви виня, но поне се осъзнаите... Та ще отговорите ли какво общо има тая тема с раздела "секс"?

Цитирай Първоначално написано от hondacbr954
    Премахвате теми заради погрешен раздел... Да не би на тая тема мястото да е тука? Какъв е смисъла от нея- питаха ви няколко пъти- и вместо да спамите (операторите) вземете наведете главите ако има нещо в тях! Тоя път намазахте лайната- случва се, не ви виня, но поне се осъзнаите... Та ще отговорите ли какво общо има тая тема с раздела "секс"?
    Новия модератор отговаря за този раздел ?!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Смях от сърце
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Добре, както искате си избирайте модератори, но защо точно тя? Нищо против Cucko-то нямам, но се очаква модераторите да са хора, които са от дълго време във форума и с много на брой (и смислени) мнения, да пишат грамотно и да влизат често също така. Поне на мен не ми е направило впечатление тя да влиза редовно.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Следващият мод - на 10-12, че да има равновесие.

Поне избирайте грамотни хора Иначе аз това девойче за пръв път го виждам и чувам във форума.
    Уж голям и известен форум, а толкова ниски критерии за модове.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Няма нужда да сте чували за модераторите. Даже не би следвало да забелязвате тяхната работа... но заради безброй многото олигофрени върлуващи тук, в този форум нещата седят по различен начин и модераторите винаги са лошите.
    А иначе, както споменах, бяхме предложили на някои по-активни потребители и отказаха.

А темата я направих, за да представя официално кой ще се навърта тук да контролира нещата. Така е любезно от страната на домакина. Едно време това беше традиция, по едно време го прекъснахме и сега ми хрумна да го възобновим.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    А темата я направих, за да представя официално кой ще се навърта тук да контролира нещата. Така е любезно от страната на домакина. Едно време това беше традиция, по едно време го прекъснахме и сега ми хрумна да го възобновим.
    Един от бановете ми беше когато направиха модератор(к)и - blab (тогава с друг ник), musicisthekey и sam90 най-вече заради последния

Но темата беше яка. И пророчески вярна на 66,6%
    ...

Поне да бяхте направили модератор PinkPan7her
    вижда ми се доста по-добра алтернатива от "избраната"
    - Луд съм мамо луд съм

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
    Hostis Honori Invidia

хул, де, всички разбрахме, к'вото разбрахме ;д

аре заключвайте темата вече и да се приключва

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Леко наааагло.
    Поне да бяхме избрали, поне да не бяхме...това си го решаваме ние. Има си критерии, по които решаваме и, които основно включват нашата преценка. За да е решено така, значи, че на този етап Сиско0 е човекът, който ни трябва и тази тема не е направена, за да оспорвате решението на екипа.

Чух някаква глупост за брой мнения и посещаемост...броят мнения не определя качествата на човека. Може да имаш 50,000 мнения, от които 5 да са смислени или 1000, но всичките да си струват прочита. И това се гледа. Така че не излизайте с това "ама тоя има повече." Браво, ама повече не значи читави.

Аааа....щях да пропусна. Обръщам се специално към един индивид, който по-рано в темата намекна, че миминко била станала модератор с голи снимки и ЛС-та с мачока. Груба грешка...миминко беше предложена лично от мен и един колега за модератор без да сме си обелвали ЛС с нея, чисто на база заслуги и впечатления. А преди предложението, мачокът (който ви е толкова черен ХахХАХ) дори не знаеше кой е потребителят...тъй че излезте малко от тъпото филмче, че ставате за резил. Сигурно и аз съм станал мод с голи снимки на момичета и ЛС-та...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
    Малии, недей се взима толкова насериозно! И какво като не определя той, чак пък да няма право на мнение?

И да, прав е.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Чух някаква глупост за брой мнения и посещаемост...броят мнения не определя качествата на човека. Може да имаш 50,000 мнения, от които 5 да са смислени или 1000, но всичките да си струват прочита. И това се гледа. Така че не излизайте с това "ама тоя има повече." Браво, ама повече не значи читави.
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Добре, както искате си избирайте модератори, но защо точно тя? Нищо против Cucko-то нямам, но се очаква модераторите да са хора, които са от дълго време във форума и с много на брой (и смислени) мнения, да пишат грамотно и да влизат често също така. Поне на мен не ми е направило впечатление тя да влиза редовно.
    Чети по-внимателно.

Супер фен
    ибаси змииъта, ибаси мамата

това завистта е най - изразената Българса черта сигурно ... не че на мен ми е работа ама що пък да не си кажа мнението

1. Какво ви интересува вас, какви са методите за избиране на модератор ? (мисля че в раздела за препоръки даже има писано по темата)
    2. Всички нямате против въпросното момиче, но всички сте против че е станала модератор. Защо ? Защото не са избрали вас ...
    3. Кой с кого спал пък още по малко ви интересува ... спете и вие с когото трябва, щом смятате че това е начина

А ти ли ще ме спреш дали да изказвам или не личното си мнение бе Ти да не си помисли че си хванала господ за шлифера Ще забраниш на всеки,който не ти целува задника и не се изкава ласкаво за теб да пише в тоя форум ли
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Малии, недей се взима толкова насериозно! И какво като не определя той, чак пък да няма право на мнение?

И да, прав е.
    Не, не е прав. Но 70% сте повърхностни и слепи, за да загреете. Има неща, които от модераторска гледна точка се виждат доста по-добре отколкото от потребителска. И това решение НЕ е случайно.

Едит: Много НЕ е критерий. Не е нужно да са МНОГО на брой и качествени. Второто е достатъчно. А относно редовността...момичето е един от потребителите, които най-често засичам тук.

Ахахахахаха , да се радва човек , че има такива теми

Офф Хейтъри, кво толкова завиждате ?!?!?!
    Все едно ще ви пораснат пи*ките и ще ви се уголемят ц*ците като сте модератори...
    Честито Сиско0

amk933
    Това от теб баш не го очаквах "модераторска и потребителска гледна точка" 3-пъти хип, хип ура за amk933 еее как ви раждат главите тия простотии не знам
    - Луд съм мамо луд съм

Град
    София
    И аз се чудя как се случват такива трагични неща...в смисъл АЕЦ Фукушима.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си