Леко наааагло.
Поне да бяхме избрали, поне да не бяхме...това си го решаваме ние. Има си критерии, по които решаваме и, които основно включват нашата преценка. За да е решено така, значи, че на този етап Сиско0 е човекът, който ни трябва и тази тема не е направена, за да оспорвате решението на екипа.

Чух някаква глупост за брой мнения и посещаемост...броят мнения не определя качествата на човека. Може да имаш 50,000 мнения, от които 5 да са смислени или 1000, но всичките да си струват прочита. И това се гледа. Така че не излизайте с това "ама тоя има повече." Браво, ама повече не значи читави.

Аааа....щях да пропусна. Обръщам се специално към един индивид, който по-рано в темата намекна, че миминко била станала модератор с голи снимки и ЛС-та с мачока. Груба грешка...миминко беше предложена лично от мен и един колега за модератор без да сме си обелвали ЛС с нея, чисто на база заслуги и впечатления. А преди предложението, мачокът (който ви е толкова черен ХахХАХ) дори не знаеше кой е потребителят...тъй че излезте малко от тъпото филмче, че ставате за резил. Сигурно и аз съм станал мод с голи снимки на момичета и ЛС-та...