Цитирай Първоначално написано от amk933
Не 5 страници да чета глупости кой с кого спал без изобщо да знаете за какво става въпрос. Не може тука някакви си хора да размахват обвинения на ляво и на дясно и да ми обясняват как се назначавили модератори без да си имат и минимална идея. Само на мен ли ми се струва леко неетично да лъжеш, защото нещо не ти изнася? (пак казвам не визирам теб)
А замислял ли си се защо е така?Ако давахте повече инфо,относно избирането на модератори,може би нямаше да ги има тия 5 страници спам.Вместо това можеше темата да гласи нещо от рода на

"Имаме си нов модератор бла бла бла.Беше избрана защото имаме нужда от млади хора бла бла,има много свестни постове бла бла."

Вместо това прочети само как беше поднесена темата един вид "имаме нова модераторка,дръжте се прилично иначе ще ви покажа сила"..?

Виждаш ли къде е разликата.

Цитирай Първоначално написано от amk933
Нали самият ти каза, че не се делим на модератори и потребители? Тогава следва, че мога да си изразявам мнението точно по начина, по който и другите потребители.
Така е,но трябва да имаш лична мярка.Докато един потребител,преувеличавайк с думите може да отнесе бан,обратното не може да стане.В случая обиди половината форум,но няма кой да те санкционира нали?И не мисля,че въобще е примерно за един модератор да се държи така,не се оптивай да ме оспорваш цитирайки ме мене какво съм казал.

Осмисли го и приеми забележката ми,вместо да се опитваш какво умно да измислиш да ми отговориш...