Да, рязка съм, но явно в този форум става по този начин. Не може да се пускат теми с, меко казано, дебилни въпроси и да се очаква свестен отговор. Или потребителят да очаква да седнем и да му напишем есе.
не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение. Всеки модератор, който се присъедини към нас, особено за секс раздела и сходните му, му дръпвам една лекция за морала и за това, как тук модерираме не толкова спрямо правилата на форума, а спрямо моралните устои. Ако някой напише 'вчера ебах еди коя си пача' - директно лок с мотивацията, че така НЕ СЕ ГОВОРИ, въпреки че няма такова правило във форума. Т.е. - тук упражняваме възпитателен контрол - защото децата вместо родителите си, питат нас (в такова време живеем), и поне що се отнася до екипа - трябва да им помагаме, да ги насочваме, да ги ВЪЗПИТАВАМЕ на сексуална култура, на подходящо държание и т.н.

Ето защо мацко, няма как да обиждаме. Трябва да сме толерантни към неразбралите, незнаещите и т.н.

Естествено, такива кооперативни елементи от селски произход, като 0y7ofCon7roL и това не заслужават, но пък аз винаги съм бил лошото ченге тука (за тва никой не ме харесва, и..да, приемето го за даденост), така че на мен ми е позволено да хлебя тия, които се самозабравят и надигат главица по-високо от интелектуалния си капацитет.