.
Затворена тема
Страница 5 от 12 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 279

Тема: Cucko0

ХЕАХЕХАХЕ изредете се ся целия форум като много добрички, честитете и попитайте 'аве за к'во толкова спам праите?'

тая страле е 5тата.

4ма модератори гледат темата и още няма ключ.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако я локнем, някой голЕм демократ ще се извъди да се оплаче, че сме му взели правото на глас и оставяйки наш последен пост действаме нечестно.

аз ще ви защитавам със зъби и нокти, само я заключете ;д

яко е как винаги като има нов мод стават баси ексцесиите

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Не мога да разбера кво толкова се храните. Сиско е избраната няма да го промените това колкото и да ревете. Все пак не избирате вие ами модераторите.
    И същото към модераторите. Кои сме ние ( т.е. потребителите)? Ами ние сме хората, които потдържаме тоя форум жив. Каквито и да сме ( идиоти тъпаци , свестни хора и т.н.) без нас тоя форум няма да го има. И с обиди срещу колко то и да сте големи не можете да задъежите никой от нас тук.

Така де искам да кажа, че държанието на двете страни в тая тема е безобразно. Осъзнайте се бе хора.. Държите се като 5 годишни на площадката зад блока ви.
    "дай ми пръчката"
    "няма"
    "пък ти имаш оцапано на блузата хахха"
    "пък ти имаш лоша прическа"
    Ейтва правите..
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Никой от екипа не е умаловажил мястото на потребителите. Просто някои потребители минават някои граници.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    абе всеки знае за свободата на словото ама на практика словото не е много свободно било във форума или в живота

щото ако кажеш нещо на неподходящия човек следващия път ще си държиш езика зад ченето щото няма да имаш зъби

поправете ме ако греша
    ОДИН!!!

Поради мазохизъм или поради липса на какво да правя изчетох цялата тема... На доста пъти изпитах трудно преодолимата нужда да набия един катинар. Но колегите имат своите причини и ако искаха, това щеше да е вече факт.

Цял живот съм се опитвал да схвана как хората могат да издребняват до такава степен. И ако си модератор какво? Заради няколко звездички под ника ще си нещо? Едва ли. Мислите, че е лесно и кеф да си мод? Че раздаваш катинари, делийти и банове за каквото не ти е кеф? Ами не е така. Трябва да гледаш как спамерче пише глупост след глупост и е ТВОЯ работа да му обясниш кое е правилно и кое не (някои съфорумници знаят за коя личност от IT раздела говоря). Най-лесното е да го делнеш или баннеш. И каква е ползата от това? Дига ти се малко самочувствието? Евалата! Нали това е форум където знаещи трябва да помагат на незнаещи. Някой от вас да се е родил знаещ? Някой от вас да не е задавал тъпи въпроси? Лесно е да му кажеш олигофрен, отрепка, идиот, пикльо и etc (реални цитати). Трудното и правилното е да му го обясниш така, че да го разбере. Може и част да му дадеш, тя ще му стигне да си го разнищи сам. Ако не можеш да направиш това за ВСЕКИ,тогава какъв е смисъла да си модератор? Разбира се тук изключваме случаите когато въпросният потребител целенасочено се заяжда с останалите, и нарушава правилата, защото чул "Правилата са за да се нарушават" и иска да изглежда като cool guy със слънчеви очила и експлозия за background.
    Да си мод, не е за да раздаваш банове и катинари.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Радостната новина тука е, че поне този път "избраната" не е от ромски произход
    Какво значение има кой от какъв произход е...
    Ми за мене има, може би съм националист знам ли

Срам ме е да чета нататъкa.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Вече се разделихме на 3 групи потребители, модератори и гъзолизци, майната му както и да е. Вярно е, че доста глупости и обиди се изписаха по-голямата част от които са от страната на модовете. Вие се изкарахте тука едва ли не педагози, които вкарват в правия път заблудените тийнейджъри с безценните си съвети и големия си житейски опит......... пълни глупости. Аз лично много рядко (не казвам никога ) съм виждал модератор да вземе отношение по някоя тема. В повечето случаи се получава така, че модератора храни автора на темата повече от нас потребителите, щото той е модератор и съответно е неприкосновен. Когато има някоя по-сериозна тема или въпрос отговорите следват да са "ние тука да не сме гледачи" или "аз тука да не съм доктор". Ако темата е по-глуповата следват отговори от рода на "много си прост" или "глупав си" и съответно ключ. Много рядко съм виждал реални съвети или помощ от страна на модовете за които г-н мачока претендира, че влиза в задълженията на модовете. Общо взето задачата на модовете се е свела до там да хранят потребители на ред и да заключват очевидно тъпите теми.............. е извинявам се ама това и 10 годишен може да го прави ! Да вземем за пример Сиско, тя е на има няма 16 години, по какъв начин тя би опражнила някакво педагогическо въздействие върху потребителите при положение, че няма никакъв реален опит върху кавото и да е.......... от тук натаче кво следва ...... само ще заключва темички щото за друго не става. Щом модовете си мислите ,че пишоците са ви пораснали с няколко инча и сте сатанали по умни за дето светите в червено , ок . А и още нещо ..мачока, никой не те харесва щото си кретен, а не щото се мислиш за лошото ченге, батман,зоро или червената шапчица.
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение.
    Специално в този форум модераторите си обиждат доволно много наляво-надясно. Изключения, за които се сещам, са miminko, kalpazanka, dimitar_ak, kremcheto и GregoryHaus.
    Модератор съм в друг форум - съществува от 3 години, има доста потребители (естествено, по-малко от тук и поради това културата е на съвсем друго ниво и такова животно като заключена тема се среща изключително рядко) и знам как трябва да се отнася един модератор към поверения му раздел и потребителите, които нарушават правилата. Да не говорим как изобщо не съм засичала 5-ма от модераторския лист (като единият от тях има едно (?!??!!) мнение), откакто съм в този форум.
    А други 2-ма влизат от дъжд на вятър.

PinkPan7her
    Не съм напълно съгласен с теб, защото доста пъти съм виждал миминко да обижда потребители, калпазанка също, а специално в тази тема модераторите се спукаха да псуват и обиждат на ред като некви каруцари
    - Луд съм мамо луд съм

anonymous708973
    Guest
    Възможно е да са обидили някого, но на мен като цялостно впечатление са ми останали в съзнанието като кадърни модератори, които си знаят правата и задълженията и правят забележки културно. А и точно те двете са хора, от които бих поискала съвет при проблем.

Аз не оспорвам това, че са хора с опит от които все има какво да научи човек, казвам само че доста пъти са си позволявали своеволия.
    - Луд съм мамо луд съм

Както и безброй своеволия са си позволявали потребители. Не забравяй това. Отнасят наказания само тежките случаи. Както виждаш, нито сме те цензурирали, нито баннали, нито нищо. И ще ме извиняваш, но постовете ти са далеч от културни. Никой не е претендирал за педагогически знания. Идеаята ми беше, че по големите и по-опитни потребители предават опита си на по-малките и по-неопитни потребители. Това е идеята тук. А освен модератори, мисля, че всички тук сме и потребители. Дреме ми дали ще съм мод или не, имам свободно време понякога - решил съм да помогна. Нито съм се молил нито съм го искал. Така, че необоснованото ти твърдение, че съм гъзолизец - при другите

П.п: С ръка на сърцето казвам, че мачока явно е доста търпелив и либерален, да ви остави темата до тук. Аз щях да съм я отнесъл на 2рата страница.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Постовете ми са далеч от културни,защото ми писна модераторите да ме хранят наред. и не само мен. А за гъзолизци казах, че са някои от поребителите и само някои от модовете не всички,както и да е
    - Луд съм мамо луд съм

Много сте зле, майна.
    Завиждате за баси глупостите!
    ...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...

Определено е една интересна тема това...

Проблема ВИ, мили дечица, е неспособността да схванете, че модераторската титла не е кой знае какво и си е доста неблагодарна работа.

Всички тук са потребители, а модераторите са потребители, които освен повече права (което виждате вие), имат и повече задължения (което не виждате). Потребители, които освен да пишат мнения - съблюдават за спазването на реда в един форум.

И от тук следва какви ще са ви модераторите, ако сте примерни и културни потребители самите вие, то тогава и модераторите ще се държат културно и няма да се усеща тяхното присъствие. Но когато всеки се има за голямата работа и започва директно да сипе обиди и простотии (0y7ofCon7roL визирам, защото после най-много рева, че бил обиждан, което си е крайно лицемерно), то тогава ще получите и отговор в същия дух. Това е...

Не си мислете, че модераторите са вашите лични кофи за душевни отпадъци и може да им говорите глупости, а после да мрънкате, че ви били отговорили или пък са ви баннали, защото сте ги критикували (вечно онеправдания българин - първо се заяжда, а после не може да приеме последиците).

Това е за самата ви дискусия, аз никога не влизам в този раздел, защото обикновено просто се натъжавам на простотията на болшинството потребители и откровено се ядосвам.

Затова и успех на новото момиче, дано не справи и не се шашка много от комплексарската (мразя я тази дума, ама тук просто е като учебникова дефиниция) злоба.

Е как не ви е срам бе да лъжете, а после другите били лицемери. Сега ще излезне така , че аз съм почнал първи да обиждам и псувам модовете а те че са най-невинните тука
    - Луд съм мамо луд съм

мноо си прост, майна!
    ...

CanisDirus ти пък си дупедавец и какво от това.
    - Луд съм мамо луд съм

как мое бе?

как мое си толко прост, майна? А?
    ...

Голям фен Аватара на Emilen
    Добре де, защо в крайна сметка никой не отговори РЕАЛНО как стоят нещата в 99% от форумите(почти съм сигурен - тук също)?

Всеки сайт има СОБСТВЕНИК. Разбирайте-онзи, който плаща, следователно поръчва и музиката. "Музиката" включва поставени цели и ПОЛИТИКА за постигането им. Какви конкретно са те, нито някой е длъжен, нито пък ще каже. За постигане на поставените цели, СОБСТВЕНИКЪТ дава права на някой(или повече), на когото(които) по някаква причина има доверие. Това са т.нар. АДМИНИСТРАТОРИ - хората, които "колят и бесят" от името на собственика. В частен случай, собственикът може да е един от тези АДМИНИСТРАТОРИ. Администраторите, вероятно биха свършили всичко сами, но понеже имат максимално по две ръце и две очи, се налага да си намерят други хора, които да вършат "черната" работа. Това са МОДЕРАТОРИТЕ, които прекарват по доста часове в четене на всевъзможни глупости, за да отсеят това, което не е за широката аудитория - причините варират от несъгласуваност с ПОЛИТИКАТА на форума, до нарушения на действащото законодателство. Най-отдолу са ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, които по техни си причини, участват в дейността на форума.
    Като правило, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ не плащат музиката, следователно, нямат никакво право да държат сметка на собственика, защо води такава или онакава политика. Онзи, който не е съгласен с политиката, има пълната свобода, дадена му от демократичното общество, да напусне форума.
    В повечето форуми, критиките към администратора, се възприемат като несъгласие с политиката на собственика и водят до помощ при осъществяването на демократичното право на напускане на форума, което се реализира с познатата мярка, наречена БАМ, пардон – БАН.

Това е по въпроса за модераторите. С две думи – времето на пионерските организации и гласуването на дружинните съвети, доста отдавна е минало. То се осъществява само от тази част на форума, която е получила съответния кредит на доверие и която се явява нещо повече от консуматор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си