.
Затворена тема
Страница 6 от 12 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 279

Тема: Cucko0

CanisDirus питай майка си тя ще ти каже
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

0y7ofCon7roL,

това е, че явно сам не можеш да осъзнаеш колко си зле всъщност. Идваш тук с големите изказвания, пишеш един куп глупости и обиди, коментираш кой с какъв произход е, а после си прекалено изнежен (демек си една п'утчица), за да прочетеш отговорите.
    Жалка история, ама много жалка...

Rorschach
    Сори че не мога да чета между редовете а иначе ти като гледам толко смислени работи написа , че жалките истории май станаха две
    - Луд съм мамо луд съм

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...
    Пантерката каза каквото имаше да казва. Не виждам ти защо се бъркаш.

Отговорих на machoka и казах как виждам аз нещата и защо не съм съгласна с него. И отново... не виждам какво общо имаш ти с това и защо предлагаш да се заключи темата? Първо, че бих искала да видя отговор от администратора и второ, че темата е следена от поне 3-ма модератори. Ако имаше нужда, темата щеше да е заключена.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    не виждам какво общо имаш ти с това и защо предлагаш да се заключи темата?
    Защото се начетах на простотии и нещата които написах по-рано някои сега ги използват за основа да продължат да се заяждат.

Първо, че бих искала да видя отговор от администратора и второ, че темата е следена от поне 3-ма модератори.
    Мачока вече обясни защо е направил избора си,както даде и изчерпателен отговор на всички други въпроси.Не виждам какво още очакваш да чуеш?

Мега фен Аватара на machoka
    Нека нека, давам ви поле на изява, после да не стане така, че бягаме от отговорност. На всеки аргументиран въпрос ще отговоря, а гражданинът с колелото скоро може и да няма възможност да го прочете.

Аз имам въпрос:

Новата модераторка има ли визия как ще се справи с проблемите пред раздела или всичко ще бъде само за няколко дни, а после ще вдигне ръце?

Предполагам, че няма, тъй като предложението и дойде изневиделица и неочаквано, но пък никой не очаква бизнес стратегия за повишаване активността на раздела от нея, а по-скоро с милото си отношение към всички и стремеж да помогне, да ни бъде още едно рамо в упората за дърпане на юздите.

А кой, за колко ще се задържи при нас, както сам знаеш никой не може да каже.

Дано не я изядат с парцалите.

Аз тук не влизам, затова нямам и наблюдения, де.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Аз пак да си попитам пак така профелактично (изчетах темата от горе от горе).
    Защо нямаше такъв анонс за miminko и GrеgoryHouse, а за Cuck0 има?
    - Всички авто-части на едно място!

Съвсем случайно, защото така сметнах за добре за възобновим старата традиция - където ако си спомняш, всеки нов колега беше анонсиран.

Голям фен Аватара на Emilen
    Аз да попитам, че някои от отговорите ме объркват: От модератора ли се очаква да дава визията на раздела или да следва линия за постигане на предварително определена такава?

Второто, но приветстваме новите идеи.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    На мен ми се струва, че Cucko0 трудно ще се справи с "предизвикателствата" (сиреч простотията), която властва тук и ще й е нужна доста помощ от другите модератори. Плюс това е малка и не вярвам да управлява с твърда ръка.

Не знам как сте си разпределили разделите, но по мое мнение Секс-а трябва да го следят поне 2ма модератори, защото тука от години е събран комитета на сеира. Тва е единственото място в нета, което е успявало да ме извади и от най-тежките ми депресии и меланхолии с наистина уникалните писания, истории и въпроси, които съм срещал.

Както и да е, всичко, което казах дотук, е мое лично мнение и не ангажирам никого с него. А и съм напълно независим, 'щот от мен нищо не зависи.
    Welcome to the Jungle...

Има кой да управлява с твърда ръка и да я подпре, когато поредният балък и се качи на главата.

Иначе си прав, и аз съжалявам че не разполагам с нужното време да поставя нещата както следва да са, но за сметка на това си имам много готини колеги, които с всеотдайност се включват в борбата с простотията.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение.
    Специално в този форум модераторите си обиждат доволно много наляво-надясно. Изключения, за които се сещам, са miminko, kalpazanka, dimitar_ak, kremcheto и GregoryHaus.
    Модератор съм в друг форум - съществува от 3 години, има доста потребители (естествено, по-малко от тук и поради това културата е на съвсем друго ниво и такова животно като заключена тема се среща изключително рядко) и знам как трябва да се отнася един модератор към поверения му раздел и потребителите, които нарушават правилата. Да не говорим как изобщо не съм засичала 5-ма от модераторския лист (като единият от тях има едно (?!??!!) мнение), откакто съм в този форум.
    А други 2-ма влизат от дъжд на вятър.
    Shadow, eто на това очаквам отговор Защо в модераторския лист съществуват хора, които въобще не влизат, камо ли да участват по някакъв начин в управлението на форума...
    Дарк, това, че е малка, не означава, че не може да реже наляво-надясно и да въдворява ред.

На тези въпроси мачока е отговарял 100 пъти. Служебни модератори от investor.bg Влизат редовно, но като скрити и коригират. Изпитал съм го на собствена регистрация.

А модераторите и те са хора - ще обиждат, псуват и тн.

БОЙ по раята. Модераторски произвол!
    ...

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Второто, но приветстваме новите идеи.
    За подобряване на качеството, ако смея да го коментирам, разбира се, няма да е зле да се направи един модераторски раздел от типа на "Модераторско кошче" - т.е. без права на потребителите да пишат в него. Там да се прехвърлят всички мнения, представляващи избиване на комплекси-подигравки, обиди и т.н., за да се освободят темите от ненужно съдържание. И за да не последва активизиране на определени потребители, само за да създават работа на модераторите, за всяка тема, намерила се там, "авторът" да получава точки. След определен "актив"-почивка.

machoka
    Стига си се правил на големия мъж бе нещастник пределно ясно е на всички , че едно 15 16 годишно лапенце освен да размахва ключове и да се прави на оборотна друго не може да прави.Казах го но пак ще повторя в тоя форум модовете освен да се заяждат с потребителите да размахват ключове и да спамят друго не могат да правят с някои изключения разбира се. Така като си тръгнал започни да правиш модве и 12 годишните пичуларчета и без туй ще се справят с проблемите в форума толкова колкото по-големите си колеги пак с изключение разбира се. И тва за гражданина с колелото беше супер оргинално..... браво... ти ли го измисли !?
    - Луд съм мамо луд съм

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Дарк, това, че е малка, не означава, че не може да реже наляво-надясно и да въдворява ред.
    Мда, ако е силен характер. Дано да е такъв.
    Welcome to the Jungle...

PinkPan7her, видях, че ти отговориха вече.

Тези акаунти, които виждаш са служебни на Investor.bg и техни хора си ги ползват аз каквото преценят. Единият беше админ на всички сайтове.

Има и един-двама модератори, които си МИСЛИШ, че не влизат често, защото не пишат много (не са писали отдавна) и също така винаги влизат със скрит статус - например MusicIsTheKey, кояото представи си предпочита да си модерира без да бъде забелязвана - да мести теми, помага от другите си акаунти що се отнася до писане, а до модериране използва този. И тъй като виждам и скритите потребители, а и знам кои са другите и акаунти - то съм сигурен че е тука всеки ден.
    АКо някой не е активен, аз му махам правата от гледна точка на сигурността - да не се оставя модераторски акаунт без надзор. Има десетки такива случаи с бивши колеги.

Emilen тая, и много сходни идеи съм ги мислил, но phpBB ограничава много от към техническа реализация. С дългочаканата, митична нова платформа, тези проблеми ще изчезнат.

0y7ofCon7roL

Не си отваряй устата майна, че замириса.
    П.п. това не го измислих аз

0y7ofCon7roL на колко си години?
    Не звучиш на повече от 13, егати.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    0y7ofCon7roL на колко си години?
    Не звучиш на повече от 13, егати.
    На 12 съм мерси за комплимента. Мачока до мен не мерише нищо , ти провери ли си в гащите
    - Луд съм мамо луд съм

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    пичове айде моля ви се спрете да се карате за простотий ...

темата е определено не е за на кой как му миришат гащите ....

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Добре, бе. Разбрахме, че е станала мод. К'во ви пречи на вас? lulz
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си