Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от machoka
не е така, точно тва е тъпото да си модератор, че не можеш да си нахлебиш някой как 'си трябва, а винаги се подхожда с внимание и уважение.
Специално в този форум модераторите си обиждат доволно много наляво-надясно. Изключения, за които се сещам, са miminko, kalpazanka, dimitar_ak, kremcheto и GregoryHaus.
Модератор съм в друг форум - съществува от 3 години, има доста потребители (естествено, по-малко от тук и поради това културата е на съвсем друго ниво и такова животно като заключена тема се среща изключително рядко) и знам как трябва да се отнася един модератор към поверения му раздел и потребителите, които нарушават правилата. Да не говорим как изобщо не съм засичала 5-ма от модераторския лист (като единият от тях има едно (?!??!!) мнение), откакто съм в този форум.
А други 2-ма влизат от дъжд на вятър.
Shadow, eто на това очаквам отговор Защо в модераторския лист съществуват хора, които въобще не влизат, камо ли да участват по някакъв начин в управлението на форума...
Дарк, това, че е малка, не означава, че не може да реже наляво-надясно и да въдворява ред.