.
Затворена тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 279

Тема: Cucko0

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Егати... разрази се втора световна за такава тъпотия. Нали всички се сещате, че в момента, в който модовете загасят компа никой не ги пита в кой форум са властелини на реда? Нито им дават пари за тоя велик свети ранг, нито на някого му пука. Все тая дали ще е Сиско или някоя друга. Не я избират за президент в крайна сметка. Избират я да тегли ключа на някоя и друга съвсем идиотска тема и това е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

I ♥ machoka Супер фен
    ужас
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Егати... разрази се втора световна за такава тъпотия. Нали всички се сещате, че в момента, в който модовете загасят компа никой не ги пита в кой форум са властелини на реда? Нито им дават пари за тоя велик свети ранг, нито на някого му пука. Все тая дали ще е Сиско или някоя друга. Не я избират за президент в крайна сметка. Избират я да тегли ключа на някоя и друга съвсем идиотска тема и това е.
    Само да ти кажа,че 2-рата световна МИНА.Отвори малко учебника.

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Сега ли е момента да кажа колко харесвам милите ни модератори?!?

СЕГА Е!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от SkylineDrift
    Колко логика има в тоя пост..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...

Олио в ОГРОМНО количество!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ти си погледни в речника на думата "метафора".
    ПП. Писала съм дори доклад за втората световна и по-точно за концентрационните лагери, тъй че учебника е отворен (респективно и затворен) отдавна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    И аз мисля,че вече е крайно време да се заключи темата,загуби се смисъла и от разправии и караници темата постепенно започна да се отклонява към това как пантерката се самопредлага...

Олио в ОГРОМНО количество!
    Като не си си направил труда да прочетеш цялата тема,ще ти препоръчам да не ме цитираш,изказвайки се неподготвен.Ходи да си трупаш постове в друг раздел ок?

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Радостната новина тука е, че поне този път "избраната" не е от ромски произход
    Какво значение има кой от какъв произход е...
    Ми за мене има, може би съм националист знам ли
    Не си националист, а ксенофоб - и то неук.

Е***и зависта,защо пък трябва да е с връзки.Да почти навсякъде е така в България,ама то пък едно,две честни и нормални неща да има и вие го изкарвате лъжа и клеветите..Тъпо е,а не се замисляте и че се самоунижавате с тия глупави убиди..какъв е смисъла?
    Поздравления Cucko0

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ехе... 10 страници. Хора, смешни сте, изпокарахте се за някаква глупост. Все пак, както казаха, не са избрали президент... а просто поредния модератор в един форум... Не е болка за умиране, дори и да има много по-.. заслужаващи от нея. И все пак поздравления на модераторката.. дано поне да си върши работата, на пук на тия, които бяха толкова против нейното "назначаване" на този пост.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xixixixi
    Е***и зависта,защо пък трябва да е с връзки.Да почти навсякъде е така в България,ама то пък едно,две честни и нормални неща да има и вие го изкарвате лъжа и клеветите..Тъпо е,а не се замисляте и че се самоунижавате с тия глупави убиди..какъв е смисъла?
    Поздравления Cucko0
    +

Щом са й дали тези права значи трябва ! Тя е страшен човек така че няма да злоупотребява с правата си,а ще ги използва по начина по който трябва !

Поздравления и от мен !
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    На какъв принцип се избира модератор тук?
    Два свирчока и си модератор.[/url][/code]

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от Uplo1d3r
    machoka 100 пъти обясни как и на какъв принцип се избира модератор тук .Защо още продължава да се обсъжда тази тема ?!
    Hostis Honori Invidia

I ♥ machoka Супер фен
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Сиско0, приеми един съвет от мен...

Престани да обръщаш внимание на всеки кретен. Аз като станах модератор, имаше една поредица от 5-6 теми в раздела за критика, които ме оплюваха и т.н. Просто не се чувствай длъжна да отговоряш на всеки, защото (а) хората завиждат, (б) това си е чиста загуба на време, (в) има прокариоти, на които, както се вижда, колкото и да обясняваш, няма да вдЕнат. Сиреч не си губи времето. Гроздето е кисело - всеки път е така.

Ползвай си ранга по предназначение и просто спри да отговаряш на малоумните включвания.

ПС: Сега чакам някой да писне, че съм много груб и съм му накарнил личното достойнство с ужасния си изказ.

В твоя свят само така се става, чекиджия. Каквото и да постигнеш само със уста пълна с бели войници ще ти се случва.

Голям фен Аватара на LeDa
    В този раздел никога не съм писала, но редовно го чета. И съм забелязвала доста добри отговори на Cucko, и то не само тук. При положение, че има времето и желанието да следи какво се случва из форума и да го контролира съответно, не виждам никакъв проблем. Бутам се между шамарите, знам, но просто реших да изкажа мнение. А темата мисля, че е пусната просто, за да сте информирани, а не от нищото да видите, че някой, който до вчера е бил потребител и просто си е писал мнения, днес вече е модератор и ви прави забележки за неподходящи коментари, да кажем.

То голям контрол пада като гледам.Всеки плюе на ляво и на дясно, Модераторите виждат, пускат по един коментар и продължават да гледат. =D> Може да съм нова в този форум, но това не трябва да залъгва, защото от доста време наблюдавам - разбирам от това онова и определено съм на мнение, че при такива "културни" постове темата може просто да се Заключи!Но защо някой да си прави труда, като може да гледа сеир.
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Защото в момента, в който тази тема получи катинар, разни 12-годишни пиклъовци, ще се разкекерчат, че модераторите сме гадни, лоши, субкетивни и им взимаме правото на глас, нищо че до преди 5 поста са псували като абсолютно селяни и са се държали по абсолютно имбецилен начин. Казахме го това и по-рано...нали следиш?

А този форумен Содом що не бъде изпепелен профилактично? Да изгърмят 40-50 дебила и после да стане нормално?

Firestorm to purify!

Голям фен Аватара на Emilen
    Предполагам, защото и това е част от стратегията на сайта. Иначе, със сигурност щяха да се трият глупостите. Както се изразява един приятел от друг форум, "никой не може да пише толкова бързо, колкото аз мога да трия".

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    А този форумен Содом що не бъде изпепелен профилактично? Да изгърмят 40-50 дебила и после да стане нормално?

Firestorm to purify!
    Защото се правя на толерантен.

Въпреки, че ми стъпват на врата с всеки следващ пост.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    до колкото имам наблюдения върху девойката...симпатична е и не е малоумна.

успех й пожелавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си