Аз ли съм единственият, който никога не е искал и няма да иска да стане модератор? Някои хора правят хиляди левове на месец от реклами, а модераторчетата вършат черната работа безплатно. Отговорност си е, щот не можеш да сереш в темите както понякога правя аз и да си правиш каквото си искаш..., а пък файдата е някаква илюзьорна превилегия да ти пише МОДЕРАТОР под името. Щом има мераклии - нека.
Мачока, кво им са обясняваш на тия? Решил си - точка. Край. От целите обяснения, оправдания и защитни реакции излиза, че наистина користно е било направено на модератор тва момиче.
cucko ми се вижда едно съвсем нормално момиче, което не е с нищо по-специална от другите момичета на нейната възраст. Нито има някакви изключително отличаващи се мнения, нито е някаква красавица. Не виждам защо толкова калабалък има заради нея...
На мен ми е все тая кой е модератор, стига да не ми докосва мненията и да не се прави на по-велик от мен. Въпреки всичко е препоръчително модераторите да са хора, които наистина знаят какво пишат, защото някой незапознат с конюнктурата като види сакралната титла МОДЕРАТОР, може да реши, че това мнение е богоизбрано и да направи някоя глупост.