Цитирай Първоначално написано от umri
harsh - harshly , gentle - gently. Казват ти съществително, ти отвръщаш с прилагателно.. как ти се струва? Всеки път като ми садваш по мненията ми докарваш душевна еякулация за това колко ти е тъжно, аххаха.
В компанията ти често се "садвате",а? А после се "ексайтвате".....Защото в моята и до нещастие не стигаме - най-много да ни е криво, но нищо не ни отчайва. Или трябва да е замазване? Ей на, някой може и да те разбере, ако използваш богатия български език. За садвам...щях да напиша, че е някакъв, бесен педалск***и израз, но се сетих, че трябва да се използва - хомосексуален.

Без да знам ЕГН-то на Cucko, само чрез мненията й - уравновесена е. Фактът, че потребител, който чете само някой теми го е установил, означава, че е забележима. Както и изразите на съученичките ти, които копираш от тях. Лошо влияние, намирисва ми на естроген....

За правописа - момичета прави сте. Сгреших, проверих, извиних се - не е особено римско, но си е така. Идеята ми беше, че не е необходимо, да отговаряш, по същия калъп.