.
Затворена тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 279

Тема: Cucko0

Дотам се стигна - в раздел секс да се води спор за правопис/граматика.

Игнат-а и умри имат съвсем различен стереотип на писане, поведение и възгледи, тъй че, другари тийнпроблемисти ка' мен, няма смисъл от спорове

Викам да направим важна темата и да е своебразно спам място в раздела =D

I ♥ machoka Супер фен
    Според мен темата трябва да се заключи защото стигна твърде далеко.Модераторите не я локват защото после някой ще писне,но през цялото време 'обиждат' като точно в някои от мненията си казаха,че за да станеш модератор трябва да не изпускаш нерви и така нататък.Не исках да навлизам толкова много в тази тема,ама наистина се прекалява.А, и не мисля,че трябва да се употребяват такива обидни думи към модовете..и между другото,Честито на Сиско :* Може би всички сте разбрали погрешно за създаването на цялата тема.Мачока не е искал нито да се 'изфука' нито нещо друго от тоя сорт (предполагам) Тука всички го обърнаха на зала по английски език,после на правопис,а до преди малко се обиждахте един друг
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Време е за ключ

Голям фен Аватара на Emilen
    Честито на Cucko0.
    Дисусиите отдавна не са по поставената тема. Май най-добре е точно Cucko0 да удари един ключ, за да приключи циркът.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Поне да бяхте направили модератор PinkPan7her
    вижда ми се доста по-добра алтернатива от "избраната"
    Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
    Това,че си модедатор,не ти дава правото да забраняваш да си изказваме личното мнение.. А да не говорим,че PinkPan7her наистина заслужава модедаторски права.. Обиждала наляво и надясно,че то на тъпи теми,как може да се отговори.. Тази тема също е безсмислена,не знам защо въобще е пусната.. Както и да е.. Честито на Cucko0..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Поне да бяхте направили модератор PinkPan7her
    вижда ми се доста по-добра алтернатива от "избраната"
    Когато настъпи момента в който ти ще казваш кого да правят модератор ,ще имаш право на мнение .Сега не определяш ти
    Това,че си модедатор,не ти дава правото да забраняваш да си изказваме личното мнение.. А да не говорим,че PinkPan7her наистина заслужава модедаторски права.. Обиждала наляво и надясно,че то на тъпи теми,как може да се отговори.. Тази тема също е безсмислена,не знам защо въобще е пусната.. Както и да е.. Честито на Cucko0..
    PinkPan7her , модератор , ей как ме разсмивате

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Смей се,смехът е здраве..
    Но определено съм забелязала,че PinkPan7her дава доста смислени отговори.. Както и да е.. Няма да спамя повече,защото няма смисъл..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Доста смиселни отговори,няма що! Да ни говори как баща й пиел два месеца протеин на прах и от това направил много яки рамена,айде бе ? Голяма компетентност

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Доста смиселни отговори,няма що! Да ни говори как баща й пиел два месеца протеин на прах и от това направил много яки рамена,айде бе ? Голяма компетентност
    U mad bro ? Комплексите на друго място мили , не завиждай , че нея я коментират навсякъде , а ти си наврян в кучи г*з Изказваш се за кой ли път без покритие
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Хмм..нов Модератор..
    ............._@@@__
    .... ___//___?____\________
    ..../--o-----CARE-POLICE----@}
    .....`==={@}=====+===={@}--'
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Мноо сте прости, майна
    ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    U mad bro ? Комплексите на друго място мили , не завиждай , че нея я коментират навсякъде , а ти си наврян в кучи г*з Изказваш се за кой ли път без покритие
    Не го казвам аз , "тя" или "той" го казва Ти няма да ми казваш къде съм заврян,щото доооооооста повече от тебе и "него-нея" знам

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ама вие наистина не сте добре... Какво толкова? И аз бях за пантерата,явно колегите са видяли други качества в Сиско.Вас какво ви интересува? Има ли значение дали пантерата или Сиси ще ви заключи темата примерно? Колегата е решил да ви оведоми,вие 15 страници си сипвате и що? Щото не сте вие... После били големи,за един ранг изпростяхте тотално.
    +1 , а за мен никой ли няма да се застъпи :P Само се бъзикам, не ща да съм модератор и комплексарчета да ми говорят , кое е корумпирано и как новите модератори ми пращат голи снимки. Бахти смешните хейтърчета

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Що я държите още тази тема?

Нахранихте се едни други, всеки си е прав за себе си.

Да, Panther може и да храни хора, но е от малкото хора, които се опитват да напишат полезен отговор, при положение, че темата не е фейк или поредната, при която не е проверено в търсачката преди да се пита.

Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. , та чак и забранява мнения.. ужас.
    Пък и нея съм я виждал да храни хората, big deal. Не сме от стомата, нервираме се. Не виждам как това може да е критерии, при положение, че нито при една от двете храненето е било на фрапатно ниво..

Whatever.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    Що я държите още тази тема?

Нахранихте се едни други, всеки си е прав за себе си.

Да, Panther може и да храни хора, но е от малкото хора, които се опитват да напишат полезен отговор, при положение, че темата не е фейк или поредната, при която не е проверено в търсачката преди да се пита.

Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. , та чак и забранява мнения.. ужас.
    Пък и нея съм я виждал да храни хората, big deal. Не сме от стомата, нервираме се. Не виждам как това може да е критерии, при положение, че нито при една от двете храненето е било на фрапатно ниво..

Whatever.
    Не си прав пич. Според теб защо е този форум ? За да отговаряме на проблемите на нуждаещи се. Ако всеки ползва търсачката , няма да има нови теми , а щом няма нови теми , няма да има нови мнения , щом няма нови мнения никой няма да посещава форума , щом никой не посещава форума , то най-добре да го няма щом не е от полза, а и всеки иска да се обърне внимание специално на него. Помисли над това.

После ,
    "Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. "
    , точно тя не си мисли това или поне не го показва, а и никой мод не го прави , защо си мислиш , че модовете са някви злобни психопати постоянно седящи пред компа ? Да , нещо повече са от теб , няма какво да направиш по въпроса. Ти да не би случайно да си някой трол желаещ власт. Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Не се иска да храниш "перфектно" , за да си мод. Въобще не трябва да храниш , честно казано , все пак ти си пример за подражание , а щом ти се държиш подло и не помагаш на никой , кой очакваш да го прави ?!? Щом не си наясно с нещо , просто не си изказвай мнението.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
    Не си прав пич. Според теб защо е този форум ? За да отговаряме на проблемите на нуждаещи се. Ако всеки ползва търсачката , няма да има нови теми , а щом няма нови теми , няма да има нови мнения , щом няма нови мнения никой няма да посещава форума , щом никой не посещава форума , то най-добре да го няма щом не е от полза, а и всеки иска да се обърне внимание специално на него. Помисли над това.

После ,
    "Цицко си мисли, че като е станала Мод е хванала Господ за .. нещото .. "
    , точно тя не си мисли това или поне не го показва, а и никой мод не го прави , защо си мислиш , че модовете са някви злобни психопати постоянно седящи пред компа ? Да , нещо повече са от теб , няма какво да направиш по въпроса. Ти да не би случайно да си някой трол желаещ власт. Пинк Пантър може да помага на другите и без да има мод права , не е ли така ?

Не се иска да храниш "перфектно" , за да си мод. Въобще не трябва да храниш , честно казано , все пак ти си пример за подражание , а щом ти се държиш подло и не помагаш на никой , кой очакваш да го прави ?!? Щом не си наясно с нещо , просто не си изказвай мнението.
    От доста време не се бях смял толкова на глупостите на някой. Мерси.

1. Винаги ще има нови теми и мнения, но на хората им писва да отговарят на всяко нещо по 10 пъти просто защото Петърчо или Цура ги мързи да натиснат копчето Търси преди да бълват как Петърчо свършил на пода, Цура го настъпила и се чуди в кой месец е вече и дали да не пие Ескапел. Или пък как се правило секс с девствено момиче, дали ако си пъхнеш цялата ръка в путката още си девствена, приятеля ми е на 40, аз на 11, да правим ли секс и т.н.

2. Тука ти си заблудения. Още от както видя права, това момиче почна с напатките, с "ти нямаш право на мнение" (директен пример от тази тема lol ) и т.н. Не го показвала? Мне, просто си сляп.

Модовете били повече от мене. Боже мили. Братле, ти от коя планета падна? Модовете са точно като нас, с изключение на това, че трябва да ринат помията на тинейджърската глупост, локвайки, триейки и предупреждавайки. Нито са повече от някой, нито пък ако мод ми каже нещо ще реагирам по различен начин, от този по който бих реагирал ако е съфорумец без права.

Бил съм трол, желаел съм власт. Братле, ти си новата Ванга бе, дай да те пращаме на БТВ? Нещо друго да предскажеш, така?
    Ти изобщо знаеш ли какво е трол? А знаеш ли какво означава терминологията "изказване на мнение, без значение колко критично е то" ? Аре марш в първи клас, мъник.

Пантерата помага на другите без права, но не виждам Цицко с какво е помогнала, освен да си показва личицето в старата тема за снимките и да нервничи всеки път, когато някой й каже нещо, което не я устройва. Погледни и последните 50 мнения, само с по една-две думи са. Уау, really helpful.

3. С тези речи как модовете не хранят и т.н. просто отиди в друг форум. Или влез пак в този форум, в тази тема и виж няколко страници назад. Почти всички (мачока и makemelaugh са най-видните) модове се изредиха да се заяждат с юзърите и да хранят наред. Да, винаги има изключения, за това казвам Почти всички. Но все тая.

Ако взимах пример от някои от модовете, и бях хлапе на 11-15, нямаше да се развия в много добра посока, така да се каже.

Следващия път като пишеш нещо го прочети преди да го пуснеш, че не е полезно да се смея непрекъснато.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    София
    Хах пантерата ли бе?
    Въобще не я харесвам.
    Радвам се за Сиско0.
    Честито.

продължавате да се много прости, майна
    ...

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    продължавате да се много прости, майна
    Продължаваш да си тъп ръб, копеле.

Град
    София
    Cискo0,кв'o им се обясняваш въобще на тия лапета..
    Не си заслужава.

ма как не те е срам да си толко прост, майна?

2 седмици бан за простотия за теб!

Сиско, банвай!
    ...

Град
    In another dimension
    ма как не те е срам да си толко прост, майна?
    Т'ва го повтаряш от 5 години, копеле. Измисли нещо друго, че съвсем изтъпя, Космо.

Прекалено прост си да схванеш смисъла, майна!
    ...

Град
    In another dimension
    Прекалено прост си да схванеш смисъла, майна!
    Така е, на гейчетата логиката им ми е трудна.

Град
    София
    Праите Greennight модератор и спора може да приключва
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си