- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Cucko0
Открит си за своята сексуалност, това е похвално, майна!Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
...
Няма да ти пусна майна, щот си мноо прост![]()
...
Мила кви лапета те гонят? Сиско е на 15\17 години а тея които пишат тук мисля,че са доста по-големи.На теб ти давам най-много 20 години опитът ти да се мазниш не се получи..Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Аз предлагам да ни оставите сами да решаваме кой да става модератор.![]()
Предлагам целия този цирк да се спре. Всичко, което се отнася до сравняване на IQ между протребителите, може спокойно да се отнесе в Кофата.
И пак не виждам каква е голямата драма в това, че са направили Сиско0 модератор. Ще спира пороя от простотия, заливащ форума ( не само раздел Секс, но и други), ще помага където може и ще се държи коректно. Както сами казахте, модераторите не са над вас, значи няма кой знае какъв проблем. Хайде сериозно, задавайте въпроси към колежката или спрете да пишете в тази тема.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
E хубаво де..нямали да кажеш как се казваш?Първоначално написано от Extremescream
Любопитно ми е![]()
Така е, затова дайте да прекратим спора.Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
Освен това е скормна!Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
...
Да бе, това й е от най-силните черти![]()
(Не знам дали беше ирония, че нещо не загрях емотиконката, ама ако сериозно го вярваш, свалям ти шапка)
Само се чудя защо всички толкова искат да са модератори и спорят, и завиждат, и се карат, и се разправят, и т.н ;x С какво са по - различни модераторите? С това, че могат да заклюват теми.Аз изобщо не виждам защо всички толкова се бутат и едва ли не се борят за това
Защо не локнете темата вече, че и без това останаха само тролове? Изчерпана е отдавна и до консенсус няма да се стигне така или иначе. Иначе напълно подкрепям, че CanisDirus стана банален с простотията си. На т'ва му се вика да няма какво да правиш..
МОМЧЕ
мноо си проста, майна![]()
...
Голям сеир.
Не заключвайте темата, искрено се забавлявам![]()
Тихо, циганин!Първоначално написано от djipsito
Temet Nosce
벨야카
Ама вие всичките сте големи забавници тука.
То бива, бива...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Това звучи, все едно зад котешката маска се крие някоя баба... Иначе, гарантирам, че поне половината от мъжката половина(ама как прозвуча) изобщо няма нужда от мотивация от подобен характерПървоначално написано от LadyDi
![]()
(Заключихте онази тема и трябваше да пренеса цитата тук)
Объркал си се много яко!Първоначално написано от umri
Горко на тия дето са те създали..Първоначално написано от CanisDirus
МОМЧЕ
час и половина се съдрах да се смея, МАЙНАПървоначално написано от cranberry696
иначе отново кранберито ви го е казала всичко точно и ясно, МАЙНА.
Le rhum au mambo.
Трябва да се поддържа имиджПървоначално написано от Emilen
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Надявам се мнението ми да не се причисли към безсмислените нападки или пък опит за мазнене, ама и аз не мисля, че Сиско е кой знае какво, за да е модератор. Казвам го от гледна точка, не че трябва да е велик ментор, за да е такава, ама може поне да е пример за подражание. Тя не ме дразни, за мен тя просто си поства снимките наляво и надясно и се сърди и заяжда, ако някой изкоментира, че не е красива. (случвало се е, въпреки че е странно да й го казват, да.)
Между другото отсега да кажа, че не пиша коментара от завист към красотата или положението й на мод, просто изказвам мнение (:
Вероятно екипът като колективен ум си има своите критерии, поради които тя да е подходяща и й желая успех и да се справи със спама и задачите и т.н. В крайна сметка това й е работата.
И за протокола, не че някой ме пита, но пък наистина имате ограничен избор от потребители, на които да предложите права, така че ви разбирам.
Смисъл тва Вампирки, Пантери ... респект към последната, но наистина маниерът й не е за модератор.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride