Надявам се мнението ми да не се причисли към безсмислените нападки или пък опит за мазнене, ама и аз не мисля, че Сиско е кой знае какво, за да е модератор. Казвам го от гледна точка, не че трябва да е велик ментор, за да е такава, ама може поне да е пример за подражание. Тя не ме дразни, за мен тя просто си поства снимките наляво и надясно и се сърди и заяжда, ако някой изкоментира, че не е красива. (случвало се е, въпреки че е странно да й го казват, да.)

Между другото отсега да кажа, че не пиша коментара от завист към красотата или положението й на мод, просто изказвам мнение (:
Вероятно екипът като колективен ум си има своите критерии, поради които тя да е подходяща и й желая успех и да се справи със спама и задачите и т.н. В крайна сметка това й е работата.

И за протокола, не че някой ме пита, но пък наистина имате ограничен избор от потребители, на които да предложите права, така че ви разбирам.
Смисъл тва Вампирки, Пантери ... респект към последната, но наистина маниерът й не е за модератор.