- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци, които обичате
Видях темата малко по долу и реших да направя такава:На кой подарък бихте се зарадвали най много?
Книги и пари, това е. Единствените неща, с които човек няма как да сбърка като ми ги подари.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ами най-добре в кеш, ю кноу - сам си преценяваш какво искаш.
После вече, кецове, флакони и дрехи, които да ми харесат.![]()
Обичам, когато подаръкът казва: "Виж, помислих за това какво харесваш". Другото готино е да съм споменала, че искам нещо и да ми го подарят. Или пък някаква приятна изненада.
Шефът на майка ми (близки семейни приятели сме) ми подари ваучери за картинг, размазах се от кеф. Подарявал ми е и Bluetooth слушалки, защото веднъж ме чул да мрънкам как си нямам и как трябва часове наред да си държа телефона на ухото. И ся си джиткам с тях, супер кеф е![]()
Парфюм не обичам да ми подаряват. Рядко нацелват какво харесвам, но в момента имам точно два парфюма - и двата са подарък (единият от баба ми, другия приятелка на майка ми й го подари, но бил много младежки и ми го даде). Този от баба ми е един супер марков, тежък, вечерен и множо женствен, а другият е ежедневен, лек и готин![]()
Общо взето, най-уникалният вариант е пари (не и за приятел/ка на твоя възраст обаче, абсолютно липса на вкус е.). Никога няма да сбъркаш, но пък кефът от готин подарък е къде-къде по-голям.
![]()
пари най-вече. Нямам много неща които да искам. Никога не съм искал да харча парите си за нещо но от 2 години си мечтая за 1 китарка която е много скъпа така, че най-вече на пари се радвам.
ваУ рокс
Grell
Обичам подаръка, който ми подаряват да е или пари , или нещо аз да си избера , или да си личи , че човека е помислил какво би ми харесало.
Парите са най-удобния вариант , но пък удоволствието от това да не знаеш какъв е подаръка , който ще ти подарят е по-яко...
Ох, че съм заплес... Последният подарък, който ми взе акъла, беше от нашите - след 2 месеца имам рожден ден и ми казаха, че по тоя повод ще отида в Лондон при приятелка за 10 дена. Направо не знаех какво да кажа, а това рядко се случва!![]()
Мен всякакви подаръци ме радват.За щастие родители те ми винаги се съобразяват с това от което се нуждая в дадения момент.Сега най-много бих се зарадвала на кола![]()
Е, това е най-прекрасния подарък. Аз получих същия и бях на не знам кое небе!Първоначално написано от PinkPan7her
Ще ти хареса много, невероятен град!
Ами за мен хубав подарък е примерно като си бях харесала един пръстен в един магазин за сребро, където влязохме с приятеля ми съвсем случайно. Просто ей така минавахме, пръстенът ми направи впечатление и приятелят ми като имаше възможност ми го взе ей така без повод. Много ме зарадва и изненада. Обичам, когато ме слушат какво говоря.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Радвам, се че е от сърце, и не ме интересува какво е.Общо взето няма значение, какво е радвам се на всичко важното е, че човека който го е подарил, че се потрудил и се е постарал да се погрижи![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !