.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Нали не може?

Нали не може да забременея, ако той само си е доближил пениса до вагината ми. В смисъл натискахме се, после той се опита да го вкара, но не се получи, защото не бях достатъчно възбудена. Но все пак беше без презерватив, та се чудя.. ?

то ако ставаха така деца... щях да съм баща на 12..

Ако си е намаал чекия и ти се е изцикал от далече у сливата може и да си надула балона.

Не, не е възможно.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: Нали не може?

Цитирай Първоначално написано от malkata_princeska13
    Нали не може да забременея, ако той само си е доближил пениса до вагината ми.
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на mynichka
    Не може
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

anonymous708973
    Guest
    Не, не може.

Баси, прочети малко. Като жена ... каква жена бе, братче... като същество от женски пол си длъжна да знаеш.

Ами всъщност може... всичките дето твърдите колко е невъзможно отидете да се пообразовате малко. Вероятността е много малка, но ако докато сте се натискали той е отделил предеякулационна (или както се казваше) течност и е опитал да проникне, може спермата от тази течност да успее да проникне и да си свърши работата... вероятността е много ама много малка, но я има....

сега е 99,9% сигурно че не си бременна, но просто го имай предвид че е възможно да не се окажеш някой път в този 0.01%

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Оф,абе айде стига толкова,кво говориш,че може?Начи няма тема,в която някое момиче като пита дали е възможно(а е някъв тъп въпрос) и винаги ше се намерят няколко човека да кажат 'Ест ,че може'...

Има жени,които дори и след като са им се изпразнили не забременяват,пък от тва ли ше забременее???

Колкото до авторката:
    Опичай си акъла,щото ако следващия път вземе да му стане и пак сте без презерватив-всичко е на ваша отговорност.Безопасния секс е едно от най-важните неща!

имайки предвид, че си на 13, той сигурно също .. всичко е възможно :Д Dori може да е свършил в теб, но да не си разбрала

Град
    София
    Дишай спокойно не си бременна.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кога ти е овулацията?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    Не можело това, не можело онова. (!Ако си вярващ!)То и не може да има и непорочно зачатие, ама Дева Мария е заченала.(!Ако си вярващ!). Всичко е възможно на този свят, няма невъзможни неща. В твоя случай, знам, че не си бременна. Бързам да те успокоя, защото по принцип е доказано, че много трудно се забременява.(Трудно, но не невъзможно и в твоя случай!)Подкрепям донякъде sunset i agllka.. И все пак наистина, опичай си акъла.. Това не е шега работа..
    I'm Not Special... I'm Just Limited Edition..

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Кога ти е овулацията?
    Мислиш ли,че след подобна тема би знаела ?(:

Не се притеснявай едва ли има нещо, но за протокола не е невъзможно

Тоя разказ ме разби тотално.
    Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    .... естествено че не

Град
    Варна
    Поредното непорочно зачатие
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone92
    то ако ставаха така деца... щях да съм баща на 12..
    AXAXAXAXAXAX

Иначе не, глупости нали трябва да свърши в теб хахахах
    Хора много , Човеци малко !

Град
    Пловдив
    Мисли логично ... не може!
    "The world is a fine place and worth fighting for." ... I agree with the second part.

Цитирай Първоначално написано от BeastLover
    Ако си е намаал чекия и ти се е изцикал от далече у сливата може и да си надула балона.
    Луд си,ще се пръсна от смях.Ти още цикъл нямаш искаш да те праскат.
    The time's for sobieski

[size=24]СПОКО![/size]
    Нищо ти няма..

Не не си бременна, направи си тест за всеки случай, но 99.99% съм сигурна, че не си.....

Преди време имаше накъде тема "Може ли да забременея от свирка??"
    Няма да се върна. Имам лоши спомени. Обичам те , винаги ще те обичам ,но никога повече няма да те доближа....

Принципно не би трябвало.... "НЕ БИ", не че не е възможно...При майка ми навремето така е станало с мен....смятай.... Тогава лекарите били изумени поради и факта, че е имала проблеми с хормоните и са и казали, че може да няма деца, но късмет, шанс... Има мнооооооооооооого, ама мноооооого минимален шанс...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си