.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем...

Hybrid View

Проблем...

Здравейте!Харесвам едно момче от класа ми,а една приятелка му каза,а той пък е бил с друга моя приятелка,но тя твърди че вече не го харесва.Какво да направя-да го разхаресам ли?

Това ми е много позната история.Мога да ти кажа,че приятелката ти те лъже,защото ревнува и още го харесва!
    А моят съвет към теб е да се сближиш с него, все пак сте от един клас имате адски много общи теми за разговор и определено в най подхящия момент да му кажеш.Ако те отблъсне,значи наистина нищо няма да стане.Да те предупредя реАбилитацията е страшно трудна и мъчителна така,че трябва да си много добре подготвена за отказ!

Както казаха - най-добре е ти да му кажеш, че го харесваш, а не да този и онзи.В крайна сметка няма какво да губиш.Ако споделя симпатиите ти,добре, ако пък не да си гледа работата, пълно е с момчета..
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Град
    София
    Просто имай воля и ще го забравиш.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    аз харесвам,
    ти харесваш,
    той харесва,
    тя харесва,
    то харесва,
    ние харесваме,
    вие харесвате,
    те харесват

САПУНКА

Сериозно, просто трябва да си наложиш, че не искаш повече да се занимаваш с тази кауза. Не е важно кой го е харесвал или го харесва, важното е, че щом той не е реагирал подходящо, явно няма симпатии към теб. Случва се. Намери си занимание, което да те държи далеч от мисълта за него, например започни да се занимаваш с направата на бижута или играй карти в междучасието, whatever. Важното е да си имаш занимавка, за да не се налага да го зяпаш постоянно
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Той е много зле само ме злепоставя пред другите.Ужасно е,но поне мисля че вече не го харесвам защото видях истинската му същност

Може би приятелката ти се опитва да ти помогне. Но е много тъпо някой да дойде и да ти каже "тя те харесва". Ако искаш да се получи нещо върви при него и му признай сама. Успех.
    "Никога не плачи за това, което не плаче за теб."

Град
    София
    Предполагам,че те харесва.
    Иначе въобще нямаше да се занимава с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си